In the Spotlight: Paradise Palms

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staan de seizoenen centraal. Ieder design teamlid maakt een project rondom een bepaald, eigen keuze, seizoen met de producten van Stampin’ Up!. Ik koos voor het zomerseizoen en de gave Paradise Palms Stempelset, een perfecte set om de zomer en vakantiesfeer uit te beelden 🙂

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Paradise Palms Simple Stamping Kaart

Voor mijn zomer kaart heb ik gebruikt gemaakt van de Simple Stamping Techniek. Een eenvoudige kaart met alleen maar stempels.

Ik gebruikte een basiskaart van Basic White Thick Cardstock, met een mat van Flirty Flamingo Cardstock en daarop de bestempelde Basic White Cardstock mat.

Eerst heb ik een achtergrond gestempeld met de grote cirkel afbeelding van de Watercolor Shapes Stempelset. Hiervoor gebruikte ik Flirty Flamingo, So Saffron en Pool Party Classic Stampin’ Ink.

Daarna heb ik de tekst, afkomstig uit de Sending Smiles Stempelset, en het eiland tafereel gestempeld met de Paradise Palms Stempelset. Hiervoor gebruikte ik Tuxedo Memento Black Inkt.

Als laatste voegde ik een aantal doorzichtige Elegant Faceted Gems toe aan het kaartje.

Gratis Video Tutorial

Wil je weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Bekijk dan mijn gratis video tutorial. Klik gewoon op de onderstaande afbeelding en het wonder van het internet brengt je naar mijn video.

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.