Pastelkrijtjes Online Techniek Workshop

Gave online techniek workshop waarin je kennismaakt met de spiksplinternieuwe Stampin’ Up! Pastelkrijtjes! Bij de Online Techniek Workshops van Mrs. Brightside staat er een specifieke product centraal waarmee ik je diverse technieken laat zien en het leuke is dat je na afloop het product gewoon mag houden om er verder mee aan de slag te gaan!!

Centraal in deze Online Techniek Workshop – Pastelkrijtjes

In deze online techniek workshop staan de Pastelkrijtjes van Stampin’ Up! centraal. Ik heb 4 leuke projecten met 4 verschillende technieken ontworpen met de pastijlkrijtjes en o.a. de sponge daubers en blender pen.

Het Online Techniek Workshop pakket bevat alle materialen om 4 techniek projecten te maken met de pastelkrijtjes:

  • Complete set Pastelkrijtjes met 8 kleuren: Coastal Cabana, Daffodil Delight, Granny Apple Green, Gorgeous Grape, Mango Melody, Mossy Meadow, Night of Navy, Poppy Parade
  • 3 Stampin’ Up! Sponge Daubers (vingersponsjes)
  • 4 project kitjes om de techniekprojecten te maken. Kitjes bevatten o.a. cardstock, lint en/of embellishments, diverse gestanste, geponste en gesneden cardstock onderdelen

Na afloop hou je jouw pastelkrijtjes en sponge daubers om er nog heel veel projecten mee te maken.

Zelf zorg je voor:

  • Lijmsoorten – Multipurpose Liquid Glue en Stampin’ Dimensionals
  • Inktsoorten – Voornamelijk Versamark Ink (vettige doorzichtige inkt om mee te heat embossen) en Tuxedo Black Memento Inkt
  • Stempelset(s) met (achtergrond) afbeeldingen en teksten. Ik gebruikte de Quiet Meadow stempelset, maar Very Versailles of Tasteful Touches stempelsets kunnen ook goed gebruikt worden
  • Schaar en vouwbeen.

Als je de set Pastelkrijtjes al hebt, voel je dan vrij om dit product te vervangen voor een ander product of producten met minimaal dezelfde waarde (€ 11), Je kunt de vervanging aangeven in het aanmeldingsformulier.

Bij de materialen ontvang je, per mail, een PDF met duidelijk stap-voor-stap projectbeschrijvingen en een link naar de Live Zoom Workshop. Deze vindt plaats op 3 juli ’21 van 10 tot 12 uur. Tijdens de Live Workshop geef ik live uitleg over de technieken en het maken van de projecten en is er voldoende tijd om gezamenlijk (net als bij een workshop in levende lijve) alle projecten te maken. Ook heb je de mogelijkheid om gezellig samen te kletsen 🙂

Mocht je de Live Workshop niet bij kunnen wonen, dan kun je alle projecten eenvoudig maken aan de hand van de projectbeschrijving.

Aanmelden Mrs. Brightside Online Techniek Workshop

Je kunt jezelf aanmelden voor de Online Techniek Workshop ‘Pastelkrijtjes’ tussen 28 mei en 13 juni ’21 en je ontvangt het materiaalpakket + PDF thuis voor 3 juli ’21.

Door op onderstaande knop te klikken kun je jezelf opgeven voor deze workshop, maar voordat je dit doet, wil ik je graag laten zien welke opties er zijn voor deze toffe workshop.

Optie 1 – Is het Online Techniek Workshop Pakket á € 25 zonder toevoegingen.

Optie 2

Het Online Techniek Workshop Pakket + Versamark inkt á € 31,50 (€ 11,50 voor Versamark inkt + €22,50 voor de kit, je krijgt dus €2,50 korting op het pakket!)

Optie 3

Het Online Kaartenclub Pakket + Quiet Meadow stempelset á € 45 (€25 voor stempelset + €20 voor de kit, je krijgt dus €5 korting op het pakket!)

De aanmelding voor deze workshop is open tot 13 juni ’21. Je ontvangt een bevestiging met de betaalinformatie (bankoverschrijving/tikkie).

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always craft on the Brightside of life,
Danielle

P.S. Vergeet niet mijn evenementenagenda te checken voor andere (online) workshops en activiteiten! Klik hier.