Plaid Tidings centraal!

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en de Plaid Tidings product suite van Stampin’ Up! staat centraal.

Voor mijn bloghop projecten heb ik het Plaid Tidings 6″ x 6″ (15,2 x 15,2 cm) Designer Series Papier gebruikt in combinatie met de superleuke Have A Hoot bundel. Deze bundel bestaat uit de Have A Hoot stempelset en de bijpassende Peek-A-Hoot stansset.

Het Plaid Tidings designpapier is echt geweldig. Een goed ruitjes dessin past bij iedere gelegenheid, niet waar? Het Plaid Tidings designpapier heeft dessins met typische herfst en Halloween kleuren, maar ook dessins in roze en rood voor bijv. een babykaartje of Valentijns-project en last but not least zwart-witte ruiten voor mooie elegante en/of moderne projecten.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Plaid Tidings Patchwork Kaart

Bij deze kaart heb ik een patchwork achtergrondje gecreëerd met stroken Plaid Tidings design papier. Daarna heb ik de achtergrond gestanst met de Stitched Rectangle Dies.

Met diezelfde stans heb ik ook nog een rechthoek gestanst van Pretty Peacock Cardstock. Beide rechthoeken heb ik op een Mango Melody Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant 10,5 cm) met een Rich Razzleberry Cardstock mat (10 x 14 cm) geplakt.

Uit een paneel Whisper White Cardstock heb ik labels gestanst met de Peek-A-Hoot dies. Op een van die labels heb ik de uil afbeelding met het boompje gestempeld met Tuxedo Black Memento. Daarna heb ik een tekst en de afbeelding nogmaals gestempeld op een restje cardstock. Beide afbeeldingen heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends Combo Packs: Mango Melody, Soft Suede, Crumb Cake en Old Olive.

Daarna heb ik de afbeelding op het restje cardstock gestanst en met Stampin’ Dimensionals op het label geplakt. Het complete label heb ik met Multipurpose Liquid Glue op de kaart geplakt. De tekst heb ik in stukjes geknipt met Paper Snips en met Mini Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Een strikje van Cinnamon Cider In Colors Sierlint, geplakt met Mini Glue Dots, maakt het kaartje af.

Plaid Tidings Snoepdoosje

Als tweede project heb ik een leuk snoepdoosje gemaakt met de nieuwe 3-1/8″ x 3-1/8″ Acetate Box. Een leuk klein doosje van ong. 8 x 8 cm. Je kunt hier trouwens ook een leuk kaartensetje, met kaartjes van 7,5 x 7,5 cm in verpakken. In dit geval dus fruit toffees en geen kaartjes.

Op de voorzijde van het doosje heb ik twee vierkanten geplakt, beide zijn gestanst met de Stitched Shapes Dies. Een vierkant van Mango Melody Cardstock en een van het Plaid Tidings designpapier.

Erop zit wederom een Peek-A-Hoot label met een leuke uil afbeelding en passende tekst. Ook deze keer is de uil ingekleurd met Stampin’ Blends, voor zijn cape heb ik de Basic Black Blends gebruikt, de overige kleuren zijn hetzelfde als hierboven. Wat ook hetzelfde is, is het Cinnamon Cider strikje 🙂

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten gemaakt met producten uit de Plaid Tidings suite, en er zijn er veel meer dan alleen het designpapier dat ik heb gebruikt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de afbeelding voor alle informatie!
Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00