Focus thema: Fun Fold!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich niet op een specifiek product maar op een specifiek thema: Fun Fold!

Bij dit thema gaat ieder Design Teamlid aan de slag met een specifieke Fun Fold ofwel een aparte vouwkaart. Ze maken een project voor de bloghop, waar je nu bent aanbeland, en voor de online workshop in de exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebookgroep van de maand november.

Natuurlijk gebruiken we voor die leuke fun folds wel de prachtige producten van Stampin’ Up!

Voor mijn bloghop project heb ik gekozen voor een Joy Fold kaart met de gave Posted For You bundel!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Posted For You Joy Fold

Voor het Fun Fold thema heb ik een leuke Joy Fold gemaakt. Deze Fun Fold bestaat uit een gevouwen basiskaart met daarin een tweede gevouwen, iets kleinere, kaart. Bij dit project heb ik gebruikt gemaakt van de Posted For You bundel welke bestaat uit de Posted For You stempelset en de Rectangular Postage Stamp Punch.

Het kleurenpalet heeft een ombre uitstraling door de combinatie van Very Vanilla, Petal Pink, Calypso Coral en Terracotta Tile Cardstock en Classic Inkt. De contrast kleur van de basiskaarten is Soft Suede Cardstock.

Verder heb ik diverse structuren aangebracht d.m.v. embossen met de 3D Tasteful Textile en Scripty Embossing Folders, het Scallop Lace Trim, Champagne Rhinestones en Butterfly Gems. Aan de binnenzijde is er genoeg ruimte om een boodschap te schrijven.

Afmetingen

  • Basiskaart groot: 10,5 x 21,5 cm, rillen lange kant op 7 cm
  • Mat binnenzijde: 10 x 14 cm
  • Mat buitenzijde: 10 x 6,5 cm
  • Basiskaart klein: 8 x 21,5 cm, rillen lange kant op 12 cm
  • Mat binnenzijde: 7,5 x 11,5 cm
  • Mat buitenzijde: 7,5 x 9 cm
  • Strook mat buitenzijde: 2,5 x 9 cm

Posted For You Joy Fold Instructie Video

Wil je zien hoe deze Joy Fold zelf kunt maken? Bekijk dan nu de instructie video, hierin laat ik stap-voor-stap zien hoe je de kaart in elkaar zet. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de video te gaan!

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Fun Fold inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Butterfly Gems
[152481]
€ 7,75
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50