*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

Welkom bij Kylie’s demonstrator training bloghop!

Het nieuwe Stampin’ Up! jaar is op 1 oktober begonnen en voor het jaar 2018-2019 heb ik mijzelf diverse doelen gesteld m.b.t. mijn bedrijf ‘Mrs. Brightside’. Ik wil heel graag mijn team laten groeien,  mijn klantenkring vergroten en als het loopt volgens plan hoop ik dit, en anders volgend jaar, de Stampin’ Up! Incentive Trip te verdienen voor mij en mijn lief.

Ambitieuze doelen dus en dat vraagt om extra training en die heb ik gevonden bij Kylie Bertucci uit Australië. Ik heb mij namelijk ingeschreven voor haar Demonstrator Training en dat is dan ook de reden dat ik vandaag met meer dan 25 andere Stampin’ Up! demonstrators deelneem aan deze bloghop.

puur natuur setje

Mijn projecten van vandaag heb ik gemaakt met de mooie Nederlandse Puur Natuur bundel. Je hebt deze bundel al een aantal keer voorbij zien komen op mijn blog (zie hier, hier en hier), maar vandaag heb ik hem gebundeld met de leuke Takeout Thinlits Dies uit de 2018 Herfst/ Wintercatalogus.

De laatste is tevens mijn Product van de Maand samen met de bijpassende stempelset Takeout Treats. De Takeout Treats bundel staat centraal bij het Papier Pretpakket van november. Klik op deze link voor meer informatie of om de kit te bestellen: Mrs. Brightside Papier Pretpakket

kleurcombinatie

Bij beide projecten heb ik dezelfde kleurcombinatie gebruikt. Een heerlijke frisse, maar rustige combinatie al zeg ik het zelf 🙂

Buiten de kleuren, komen meerdere onderdelen in beide projecten terug. Zoals het Tea Room Coastal Cabana Ribbon, de Pinewood Planks embossing folder en de koperkleurige Leaves Trinkets.

Project details kaart

  • Whisper White Thick cardstock basiskaart: 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
  • Sahara Sand cardstock strook: 4 x 14,5 cm embossed met de Pinewood Planks embossing folder
  • Whisper White cardstock restjes voor blaadjes en tekst.

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail. De complete lijst met gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

schattig geschenkdoosje

Het bovenstaande schatje is gemaakt met de Takeout Thinlits Dies. Echt een leuk mini doosje (5,4 x 4,4 x 5,1 cm) om een kleinigheidje cadeau te geven.

De basis is van Whisper White Thick cardstock en de paneeltjes op de voor- en achterzijde zijn Sahara Sand cardstock dat embossed is met de Pinewood Planks embossing folder.

meer inspiratie…

Ik hoop dat mijn projecten je bevallen en hoor graag je reactie. Om door te hoppen naar het volgende blog, klik je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk). Nog veel plezier en heel veel meer inspiratie toegewenst!


Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, mijn team en mijn Creatieve Kits!

                     

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Leaves Trinkets

€ 9,75

Big Shot

€ 120,00

Glue Dots

€ 6,50