Feel Good Stampin’ thema: Rainbows & Butterflies

Rainbows & Butterflies! Voor de maand juli een super vrolijk thema, want de combinatie van rainbows en butterflies is er een om blij van te worden. Wanneer bij ons de vlinders weer door de tuin dartelen krijg ik altijd een blij gevoel. Dus dat heb ik ook over proberen te brengen met mijn project van vandaag. Natuurlijk heb ik voor dit project de gave producten van Stampin’ Up! gebruikt.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom. We verwelkomen vandaag een nieuw design teamlid: Annette Koolmees van kreaneeltje.blogspot.com. Ze maakt prachtige projecten en we zijn dan ook zeer blij dat zij vanaf deze maand met ons mee wil hoppen.

Makkelijke Rainbows & Butterflies kaart

Mijn Rainbows & Butterflies kaartje is een makkelijk om te maken fleurig en fris kaartje.

Als basis voor het project heb ik een Whisper White Thick cardstock kaart gebruikt. Hierop zitten twee matten, een van Vellum en een van Whisper White cardstock. Die laatste heb ik in regenboogkleuren gekleurd met diverse Stampin’ Blends, onderaan dit bericht en in de projectbeschrijving zie je de gebruikte kleuren.

Rondom het regenboog matje zit wat van het gave zwart-witte Baker’s Twine uit Playful Pets Trim Combo Pack gestrikt. Het leuke tekstje is afkomstig uit de Friend Like You stempelset en het is een van mijn meest favoriete Stampin’ Up! stempelteksten. De label waarop de tekst staat is gestanst met de Tasteful Labels Dies.

Last but not least, heb ik enkele Vellum vlindertjes toegevoegd, geponst met de Butterfly Duet Punch, en opgedirkt met enkele Artistry Blooms Sequins.

GRATIS TUTORIAL

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de projectbeschrijving en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin een foto tutorial om dit leuke kaartje zelf ook te maken.

MEER INSPIRERENDE PROJECTEN.

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Stampin' Seal
[152813]
€ 9,75
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00