Ranunculus Romance met Sport Events Dies

Deze kaart maakte ik al een tijdje geleden, alleen heb ik deze nog niet op mijn blog weg gezet. Dus bij dezen…

De Ranunculus Romance is echt een geweldige stempelset met bijpassende Ranunculus Dies. Deze set leent zich echt voor vintage stijl kaarten vanwege alle ‘achtergrond’ stempels. Ik maakte dan ook een vintage stijl kaart met veel stempelafbeeldingen en laagjes, alleen koos ik wel voor een heel ander kleurenpalet: Gray Granite, So Saffron, Soft Succulent en Evening Evergreen!

Op de basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Basic White Thick Cardstock zit een mat (10 x 14 cm) van Gray Granite Cardstock. Hierop zit een mat (9,7 x 13,7 cm) van Basic White Cardstock. Deze heb ik bestempeld met diverse afbeeldingen uit de Ranunculus Romance stempelset en de kleuren: So Saffron, Soft Succulent en Gray Granite Classic Stampin’ Inkt.

Vervolgens voegde ik diverse laagjes toe met de Ranunculus Dies en de Sport Events Dies. Deze laatste gaat ons begin juni verlaten, dus staat de set op je verlanglijstje, wees er dan snel bij!

Ik creëerde extra dimensie door de stansen niet alleen als laagjes te gebruiken, maar ze ook te bestempelen met diverse afbeeldingen van de Ranunculus Romance stempelset. Last but not least, voegde ik een aantal Evening Evergreen In Colors Rhine Stone Jewels toe.

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren met deze kaart! En heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50