*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Thema: Remember

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Stampin’ Creative Design Team met het thema: Remember. Dus alles draait om projecten link naar het woord Remember, ofwel Onthoud/Herinnering. Ik heb gekozen om het thema tamelijk vrij in te vullen. In deze thuis wil ik mensen laten onthouden dat het goed is om positief te blijven denken, daarom heb ik gekozen voor de leuke Walk In The Woods stempelset uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus omdat deze stempelset niet alleen gave -Herfst – afbeeldingen heeft, maar ook prachtige positieve teksten.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Walk In The Woods duo

Wanneer je zulke mooie teksten en afbeeldingen tot je beschikking hebt, dan kun je het niet bij maar 1 kaart laten 🙂 Ik heb dan ook een duo kaarten gemaakt met de Walk In The Woods stempelset. Bij beide kaarten heb ik gebruik gemaakt van dezelfde basismaterialen: Crumb Cake Cardstock, Soft Suede Cardstock, Whisper White Cardstock, Trimming The Town Designpapier, Gilded Gems, Old World Paper 3D Embossing Folder, Stitched Shapes Dies en natuurlijk de Stampin’ Blends.

Remember: Everything will be okay

Met de positieve Everything Will Be Okay tekst maakte ik mijn eerste kaart, een goede zin ‘to remember’ als het een beetje tegenzit. Een grote slimline kaart van 19 x 19 cm, aan een zijde rillen op 9,5 cm.

Hierop zit een mat (9 x 18,5 cm) welke embossed is met de Old World Paper 3D Embossing Folder. Diezelfde embossing folder heb ik ook gebruikt om beide vierkanten Trimming The Town designpapier (8,5 x 8,5 cm en 7,5 x 7,5 cm) te embossen.

De egel heb ik gestempeld op Whisper White Cardstock met Early Espresso Classic Inkt. Daarna heb ik deze ingekleurd met Stampin’ Blends in de kleuren Crumb Cake en Soft Suede. Het gras heb ik erbij getekend met de Mossy Meadow en Old Olive Stampin’ Blends Combo Packs. Daarna heb ik de achtergrond gekleurd met het Combo Pack Pool Party Stampin’ Blends.

Vervolgens heb ik de Stitched Shapes Dies gebruikt om de afbeelding te stansen. Het lint is het Old Olive lint uit het All The Trimmings Ribbon Combo Pack. Het voegt wat bling toe aan de kaart, evenals de Gilded Gems.

Remember: The world needs more of what you are

Nog zo’n goed gezegde om te onthouden – To Remember – dat de wereld meer personen als jou nodig heeft. Bij zo’n positieve tekst wilde ik fleurige paddenstoelen.

De basiskaart, 14,5 x 21 cm, gerild op 10,5 cm, is Crumb Cake Cardstock. Net als bij de vorige kaart zijn de mat (10 x 14 cm) en het designpapier (8 x 12 cm) embossed met de Old World Paper 3D Embossing Folder. Het Old Olive lint komt uit de Ornate Garden Ribbon Combo Pack en de afbeelding is wederom gestempeld met Early Espresso Classic Ink.

Daarna ingekleurd met de Stampin’ Blends Combo Packs: Crumb Cake, Real Red, Cherry Cobbler, Old Olive en Mossy Meadow. De witte stippen heb ik gemaakt met de White Stampin’ Write Marker. Ook hier voegen de Gilded Gems wat bling toe aan het tafereel.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn kaarten geïnspireerd hebt. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Gilded Gems
[152478]
€ 8,50