In the SPOTLIGHT!

Rose Garden You’re So Lovely…

In mijn laatste spotlight project van deze week heb ik niet alleen gebruik gemaakt van de Rose Garden thinlits, maar ook van de You’re So Lovely project kit (zie blz. 32 van de voorjaar/zomercatalogus). Dit is echt een te gekke kit waarmee je 12 kaartjes en 12 geschenkzakjes kunt maken! Zie het filmpje hieronder voor meer informatie.

Als basis voor deze laatste kaart met de Rose Garden thinlits heb ik één van de kaarten gekozen uit de You’re so lovely project kit, degene met de diagonale gouden strepen op de voorzijde. Het goud in de kaart heb ik gecombineerd met basic black. Zwart en goud vind ik altijd een hele sjieke combo.

De kaart

Uit de Rose Garden thinlits heb ik het kleinste bloemetje driemaal uit Basic Black cardstock gestanst en ook nog eens driemaal uit een Gold Foil sheet. Ook heb ik het bladentakje uit die twee soorten cardstock gestanst. De gouden bloemen en het bladentakje heb ik met op de kaart geplakt, rondom een strook Basic Black cardstock. Op de gouden bloemetjes heb ik vervolgens de zwarte bloemetjes geplakt. Maar hier heb ik alleen de hartjes van het bloemetje vast gelijmd, zodat ik de blaadjes omhoog kon buigen. Het bloemenhartje is een gouden enamel dot, die in de You’re So Lovely project kit zit. Uit de stempelset ‘You’re so lovely’ heb ik de tekst ‘Trust me you’re lovely’ op een washi tape label (pons, blz. 166 van de jaarcatalogus) gestempeld met Archival Black inkt. Hieronder de kaart in z’n geheel en een detail opname van de bloemen.

Project 3Project 3 detail

De verpakking

Zo’n mooie sjieke kaart verdiend een mooie verpakking. Dit heb ik gemaakt met een glassine bag uit de You’re so lovely kit, hier heb ik een strook Every Day Chic designer washi tape (blz. 157 van de jaarcatalogus) op geplakt en met Archival Black heb ik er bladeren op gestempeld. Deze stempel is afkomstig uit de Grateful Bunch stempelset (blz. 22 van de voorjaar/zomercatalogus).

Met de Tags & Labels framelits (blz. 173 van de jaarcatalogus) heb ik een Whisper White en Basic Black label gestanst. Hier heb ik ook goud metallic thread (blz. 159 van de jaarcatalogus) en een gouden enamel dot op geplakt. De tekst ‘For you’ komt uit de You’re so lovely stempelset. In het label zit zwart/wit baker’s twine eveneens afkomstig uit de project kit. Om het geheel af te maken heb ik een grote roos uit een gold foil sheet gestanst en deze met een gouden mini metallic clothespin (blz. 160 van de jaarcatalogus) vast gezet en dat heeft dit als eindresultaat.

Project 3 collage

Inspiratie

Ik hoop dat ik je de afgelopen week heb kunnen inspireren met de Rose Garden thinlits. Wil je nog meer inspiratie op doen voor deze prachtige set, bekijk dan mijn Rose Garden pinbord op Pinterest.

Groetjes,

handtekening