*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Focus thema: Scrap & Mini Album!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich niet op een specifiek product maar op een specifiek thema: Scrap & Mini Albums.

Bij dit thema gaat ieder Design Teamlid aan de slag met een scrap layout of mini album. Ze maken een project voor de bloghop, waar je nu bent aanbeland, en voor de online workshop in de exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebookgroep van de maand september.

Natuurlijk gebruiken we voor die prachtige scrap & mini albums wel de prachtige producten van Stampin’ Up!

Voor mijn bloghop project heb ik gekozen voor een uitgebreide fun fold kaart van Irene Wendlandt, die ik aangekleed heb als mini album.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Scrap & Mini Album Prized Peony

Voor het mini album heb ik de prachtige materialen van de Peony Garden product suite gebruikt. De voorzijde heb ik eenvoudig gehouden door op het Peony Garden Designpapier een prachtige 3D Pioenroos op te plakken. Deze heb ik gemaakt met de Peony Dies. Het mini album is dicht gestrikt met het Gray Granite Shimmer Ribbon.

De gebruikte teksten komen uit drie stempelsets: Prized Peony, Tasteful Touches en Forever Blossoms. Wanneer je het mini album openvouwt zie je diverse mogelijkheden om een foto te plakken en in het midden zie je twee uitvouw flappen met plek voor nog meer foto’s.

Prized Peony Mini Album Walk Through

Omdat dit mini album wat moeilijk te tonen is via foto’s heb ik een korte video gemaakt waarin ik het gehele mini album laat zien.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Scrap & Mini Album inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.