*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

DEsigner’s choice voor de juli Scrapbook Sunday Bloghop!

Goh, de tijd vliegt. Het is al weer de 3e zondag van de maand en tijd voor onze juli Scrapbook Sunday bloghop. Het thema van deze maand is: ‘Designer’s Choice’. Dat betekent dat ieder design teamlid zelf iets mag bedenken voor het scrap project van vandaag. Dus geen regels en voorwaarden, hoe heerlijk is dat!

Als uitgangspunt voor mijn layout van vandaag heb ik een foto genomen van Caroline, Sandra en mijzelf tijdens ons Creative Stampin’ Weekend in september van vorig jaar. Het was een heerlijk weekend en deze prachtige foto verdient een mooie layout.

Snelle layout met groots effect

Mijn Designer’s Choice is ingegeven door het feit dat ik erg weinig tijd had de afgelopen weken. Dus de keuze voor een snelle makkelijke layout was snel gemaakt.

Het prachtige Delightfully Detailed laser cut papier is dan een echte uitkomst. Voeg dat toe aan een 12 x 12″ vel cardstock en je hebt meteen een prachtige achtergrond met een groots effect. Een paar prachtige diecuts, wat journaling en je bent klaar! Al met al heb ik deze layout in 20 minuten kunnen maken.

Hieronder zie je stap voor stap hoe ik de layout gemaakt heb.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

En dat alles bij elkaar maakt dit eindresultaat!

Zoals gewoonlijk vind je alle gebruikte materialen onderaan dit blogbericht!

Hop gezellig door

Wil je zien wat de andere design team leden voor deze Designer’s Choice challenge gemaakt hebben? Dan kun je gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) klikken om naar het blog van de fantastische Sue McDonald te gaan.

Ik wens je nog veel inspiratie toe bij onze Scrapbook Sunday Bloghop van juli en hoop je snel weer te zien!

Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Wil je deel uitmaken van mijn Team Brightside en gebruik maken van de gratis Inktpad Familie actie? Klik dan hier voor meer informatie

Gebruikte materialen

Wil je een bestelling plaatsen dan kan dit via een email (zie knop Stampin’ Up! bestelling plaatsen in de zijbalk) of via de knop van mijn Stampin’ Up! webshop (credit card only).

Faceted Dots

€ 7,25

Journaling Pens

€ 6,25

Versamark Pad

€ 10,50

Big Shot

€ 120,00