Sketch Challenge

Welkom bij de tweede Scrapbooking Global Bloghop met het Creative Design Team (klik hier voor de kick-off bloghop) en de eerste bloghop waarbij leden van de Scrapbooking Global Facebook groep zich konden inschrijven (Ben je nog geen lid? Meld je dan snel hier aan, want dan kun jij volgende maand ook meedoen aan de bloghop of de challenge!)

Deze maand is de onderstaande sketch het uitgangspunt van alle bloghop projecten, ik ben zeer benieuwd wat iedereen er van gemaakt heeft. Kijk je mee?

6 x 8″ layout

Het was weer eens tijd om een layout te maken voor mijn 6 x 8″ Kraft Album, dus als uitgangspunt heb ik een stuk 6 x 8″ Whisper White thick cardstock genomen. Ook een foto was snel gekozen. Het is een foto uit 2015 en die dag hebben we een heerlijke wandeling over het strand van Burgh-Haamstede gemaakt waarbij een bezoek aan de vuurtoren niet mocht ontbreken.

6×8″ Scrap Layout – Sketch challenge

Deze foto heeft vervolgens de rest van de layout bepaald. Ik heb namelijk het blauw van mijn lief z’n jas overal in terug laten komen via de kleur Blueberry Bushel. Ook de afmeting van de foto komt overal terug. Het is een mini foto van 2 1/4 x 2 1/4″ (5,75 x 5,75 cm). De overige stukken cardstock zijn dezelfde afmeting, behalve het middenstuk, dat is 2 x 5″ (5,1 x 12,7 cm).

De sketch heb ik horizontaal gedraaid en ieder vierkantje heeft z’n eigen textuur gekregen. Met de High Tide stempelset, de scheepsknoop met Crumb Cake Twine en de houten hartjes heb ik het geheel een maritiem thema gegeven.

In plaats van journaling heb ik gekozen voor enkele gestempelde teksten. ‘Topdag’ komt uit de ‘Voor Elke Gelegenheid’ stempelset en de tekst ‘Bij jou kan ik zijn wie ik ben’ uit de nieuwe ‘Beste Vrienden’ stempelset. Die tekst vind ik zeer toepasselijk voor ons tweeën, want beide vinden we dit zeer belangrijk.

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan 🙂

Wil je weten hoe ik uiteindelijk alles op de page gekregen heb? Bekijk dan mijn process video op YouTube!

Verder zijn alle gebruikte materialen beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Je vindt een overzicht onderaan dit bericht.

Hop-A-Long

Het is nu tijd om de creaties van de andere deelnemers te bekijken. Met zo’n 30 deelnemers is er genoeg inspiratie op te doen, zou ik zeggen 🙂

Trouwens, vergeet niet dat we ook nog een Scrapbooking Global Challenge in de Facebook groep hebben met als thema: Textures! Je kunt nog tot 31 juli meedoen en een foto van jouw creatie uploaden in het Challenge album.

Om door te hoppen klik je op de naam na die van mij: Nummer 4 Stesha Bloodhart. Heel veel plezier en inspiratie gewenst bij het hoppen en tot snel!

Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Nature's Twine

€ 11,00

Frames Elements

€ 7,25

Aqua Painters

€ 21,00

Glue Dots

€ 6,50

Big Shot

€ 120,00

Stamparatus

€ 59,00