International Smart Stampin’ Instahop: Love

Vandaag hop ik met het International Smart Stampin’ Designteam op Instagram. Het thema van deze Instahop is: Love. Alle projecten worden dus gemaakt rondom het thema ‘Liefde’.  Een productpakket dat perfect bij dat thema past is het Sending Love productpakket. Je vindt deze toffe bundel in de Stampin’ Up! Mini Catalogus

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Zoete Sending Love Kaart

Bij dit project heb ik mij laten inspireren door hartjes en de zoete kleuren van Valentijn: Real Red en Bubble Bath. Om het post thema van het Sending Love Productpakket nog meer te accentueren heb ik gekozen om ook de Perennial Postage Dies te gebruiken. De postzegel-randen van deze stansen zijn echt geweldig vind ik. 

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (21 x 14,5 cm) is van Bubble Bath Cardstock. Hierop zit een Real Red Cardstock mat met daarop een Basic White Thick Cardstock mat die gestanst is met de grootste Perennial Postage stans.

Daarop zit een Basic White Cardstock mat die ik op maat gesneden heb en vervolgens heb ik de randen hiervan gekleurd met Bubble Bath Classic Stampin’ Inkt en een Blending Brush. Ook heb ik er hartjes op gestempeld met Bubble Bath Classic Stampin’ Inkt en deze ingekleurd met Bubble Bath Stampin’ Blends.

Vervolgens ben ik aan het stansen geslagen met de Sending Love Dies. Een klein envelopje van Basic White Cardstock en diverse hartjes van Real Red Cardstock. De tekst is wit heat embossed op Real Red Cardstock en met Mini Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Een aantal Iridescent Rhinestones maken het suikerzoete geheel af. 

Meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram account: @mrsbgoesstamping In de tekst bij mijn projectfoto vind je de Instagram handles van de overige designteamleden. Klik op de naam na die van mij en bekijk het volgende project smile

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.