*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Silhouette Scenes staat centraal!

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand draait om een thema in plaats van een specifiek product. Alle designers gaan namelijk aan de slag met een set die zij nog ‘uninked’ was voor deze bloghop en tutorial bundel. Bij mij is dat de Silhouette Scenes stempelset. Hij stond al even in de kast, maar ik was er nog niet aan toe gekomen om hem te gebruiken. Gelukkig gaat deze mooie set door naar de nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus, dus ik krijg nog vaker de kans om hem te gebruiken.

Clean kaart met Silhouette Scenes

De Silhouette Scenes heeft prachtige silhouette afbeeldingen, de naam zegt het al ;), maar ook hele mooie teksten. Ik heb voor mijn project van vandaag de mooiste tekst (vind ik tenminste) uitgezocht en heb deze gekoppeld aan de drie silhouette afbeeldingen van kinderen.

Ik heb deze silhouette afbeeldingen niet in een donkere (schaduw) kleur gestempeld, maar in een fris kleurenpallet van Flirty Flamingo, Daffodil Delight en Balmy Blue Classic Stampin’ Inkt op Whisper White Cardstock. De afbeeldingen heb ik vervolgens gestanst met de Stitched Rectangles Dies en met Stampin’ Dimensionals op de Whisper White Thick Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) geplakt.

Om de zachte frisse uitstraling van de kaart te behouden heb ik de tekst met Versamark en White Stampin’ Emboss Powder heat embossed op Smoky Slate Cardstock i.p.v. het gebruikelijke zwarte cardstock. Als accent heb ik nog een drietal Frosted Epoxy Droplets aan de kaart toegevoegd.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Voor mijn tutorial heb ik een leuke techniek kaart met deze Silhouette Scenes stempelset gemaakt! En de andere Design Teamleden hebben ook prachtige projecten gemaakt met hun uninked stempelset 🙂

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met ? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en de wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00