Snowflake Showcase Bloghop

*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

Exclusief in november: Snowflake Showcase!

Welkom bij de Internationale Snowflake Showcase Bloghop waarin ik jullie een nieuwe sneak peek van de Snow Is Glistening en Snowfall Thinlits laat zien. Hier vinden jullie de projecten die ik deze week tijdens mijn Facebook Live heb gemaakt 🙂

De prachtige producten van de Snowflake Showcase zijn exclusief verkrijgbaar in de maand november zolang de voorraad strekt. De Showcase bestaat uit 5 verschillende producten, zie de afbeelding hieronder.

Voor mijn project van vandaag ben ik aan de slag gegaan met maar liefst 4 van de bovenstaande producten: Snow Is Glistening, Snowfall Thinlits, White Velveteen Sheets én de Snowflake Trinkets.

ombre mini gable box

Als basis voor mijn project heb ik een Lustrous White Mini Gable box gebruikt. Op de zijkanten heb ik met een aqua painter en Night of Navy inkt een ombre achtergrond gecreëerd. Vervolgens heb ik er diverse sterretjes op gestempeld met Night of Navy inkt.

De sneeuwvlokken swirl is gestanst met de Snowfall Thinlits uit het prachtige, fluweelachtige White Velveteen papier. Het is op de mini gable box geplakt en de sneeuwvlokken hebben een clear epoxy droplet als hartje gekregen.

De tekst is white heat embossed op Night of Navy cardstock. Vervolgens is het doosje in elkaar gevouwen en gesloten met Night of Navy baker’s twine en een Snowflake Trinket.

Nog heel veel meer Snowflake showcase inspiratie…

Na mijn project kun je nog heel veel meer inspiratie opdoen voor de prachtige producten van de Snowflake Showcase. Je doet dit door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) klikken.

Ik wens je nog veel plezier toe en mocht je een of meerdere van de Snowflake Showcase producten willen reserveren, dan doe ik dat graag voor je! Stuur mij gewoon een mail: danielle@mrsbrightside.nl


Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, mijn team en mijn Creatieve Kits!

                   

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen. 

Aqua Painters

€ 21,00

Versamark Pad

€ 11,00

Big Shot

€ 120,00

4 gedachten over “Snowflake Showcase Bloghop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.