*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Sale-a-Bration Sneak Peek So Very Vellum

Hallo, vandaag wil ik jullie het derde project met de Lovely Lily Pad stempelset en Lily Pad dies laten zien die ik tijdens de Creatief Life op 10 februari maakte. Klik hier om de andere projecten en video te zien. Bij het derde project heb ik gebruik gemaakt van het gave So Very Vellum Specialty designer series paper. Dit toffe papier is vanaf 3 maart a.s. gratis uit te zoeken uit de 2nd Release 2020 Sale-A-Bration folder.

Het So Very Vellum Specialty designer series paper is, zoals de naam al zegt, van vellum. Een set bestaat uit drie kleuren: Pool Party, Purple Posy en Soft Sea Foam. Ieder vel is embossed met een schattig motief.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

So Very Vellum Lovely Lily kaart

De basis van mijn kaart is Pool Party cardstock van 14,5 x 21 cm, lange kant gerild op 10,5 cm. Hierop ligt een So Very Vellum dsp mat van 8 x 12 cm.

Op de mat zie je enkele gestempelde lelies en bladeren in de kleuren Pineapple Punch en Granny Apple Green. Onder de gestempelde afbeeldingen zitten een aantal die cuts gemaakt met de Lily Pad dies van Whisper White en Pineapple Punch Cardstock.

De tekst, gestempeld met Tuxedo Black Memento, is afkomstig van de Nederlandse Sale-A-Bration stempelset ‘Speciaal Voor Jou‘. Een aantal Rhinestone Basic Jewels zijn toegevoegd voor wat bling.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog een hele fijne dag toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Lily Pad Dies
[152315]
€ 0,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00