IN THE SPOTLIGHT: FAUNA

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Fauna! Ik maakte gebruik van de toffe Special Someone stempelset en de bijpassende Special Day Dies uit de Jaarcatalogus van Stampin’ Up! De diertjes in deze set zijn namelijk zooooo schattig 😉 Beide artikelen gaan ons verlaten en zijn nu zeer voordelig geprijst!

De Special Someone Stempelset kost i.p.v. € 21,00 maar € 18,90 – klik hier! En de bijpassende Special Day Dies zijn nu maar € 14,00 i.p.v. € 35,00, dus dat is echt een geweldige deal – klik hier!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

SPECIAL SOMEONE CARD COLLECTION

Ik gebruikte de Special Someone Stempelset voor drie verschillende kaartjes. Van een notecard en een vierkant kaartje tot een reguliere maat kaart. Bij alledrie de kaarten gebruikte ik dezelfde sketch en dezelfde materialen. Hierdoor heb ik een mooie uniforme collectie gecreëerd.

Als uitgangspunt gebruikte ik niet alleen dezelfde sketch, maar ook de onderstaande kleurencombinatie. Ik vind het een mooi zacht palet.

Stampin' Up! Kleur Inspiratie

www.mrsbrightside.nl

SPECIAL SOMEONE NOTECARD

Op de Basic White Notecard zit een Soft Sea Foam Cardstock mat (3-1/4″ x 4-3/4″) en daarop een Basic White Cardstock mat (3-1/8″ x 4-3/8″). Deze laatste heb ik embossed met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder.

Met de Blending Brushes en mijn Soft Sea Foam en Pool Party Classic Stampin’ Pads maakte ik een achtergrondje op een Stitched Rectangle Die Cut. Hierop plakte ik het schattige eekhoorntje met het bloemetje. Deze heb ik gestempeld met Smoky Slate Classic Stampin’ Inkt en gestanst met de Special Day Dies.

De tekst stempelde ik met Smoky Slate inkt op een stukje Pool Party Cardstock. De tekst heb ik los geknipt, dit heb ik ook bij de andere kaartjes gedaan. Hierdoor heb ik drie verschillende teksten kunnen creëren met een zelfde tekst. De drie kleine bloemetjes zijn ook gestanst met de Special Day Dies en hebben een Silver Metallic Pearl als hartje.

SPECIAL SOMEONE VIERKANT KAARTJE

De Basic White Thick Cardstock basiskaart (10,5 x 21 cm, gerild op 10,5 cm) heeft een Soft Sea Foam Cardstock mat van 9,5 x 9,5 cm. Hierop zit een Basic White Cardstock mat van 9,2 x 9,2 xm, deze is wederom embossed.

De kaart is vervolgens hetzelfde opgebouwd als de notecard. Dus met een Stitched Rectangle Die Cut, geblende achtergrond, de kleine bloemetjes als accent en in dit geval het schattige muisje met bloem. Ook de tekst is weer ietwat anders dan de vorige kaart.

SPECIAL SOMEONE KAART

Bij de kaart heb ik een reguliere maat aangehouden. De Basic White Thick Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, gerild aan de lange kant op 10,5 cm) heeft ook nu weer een Soft Sea Foam Cardstock mat (9,5 x 13,5 cm). De afmeting van de embosste mat is 9,2 x 13,2 cm.

Het leuke wasbeertje heeft een groter achtergrondje gekregen, maar de rest van de kaart is weer op dezelfde manier uitgewerkt. Als heeft hij een feestelijke ballon in zijn klauwtjes in plaats van een bloem 🙂 En ook nu is de tekst weer wat anders dan bij de vorige kaarten.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Fauna Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding om naar de laatste kans artikelen van Stampin’ Up! te gaan. OP = OP, dus sla snel je slag!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.