*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Thoughtful Blooms Sneak Peek

Ook op tweede Kerstdag hopt het Stampin’ Creative Designteam en deze keer draait het om sneak peeks van de nieuwe Mini Catalogus en Sale-A-Bration folder die 4 januari a.s. van start gaan. Ik ben aan de slag gegaan met de leuke Thoughtful Blooms stempelset, de bijbehorende Small Bloom Punch én de leuke Nederlandse stempelset Speciaal Voor Jou.

Tijdens de Sale-A-Bration kun je gratis producten verdienen bij je bestelling. Bepaalde producten uit de Sale-A-Bration folder zijn verkrijgbaar bij een besteding van € 60, zoals de Thoughtful Blooms en Speciaal Voor Jou stempelsets en sommige bij een besteding van € 120, zoals de Small Bloom Punch.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Thoughtful Blooms Mini kaartenset

Een schattige stempelset als Thoughtful Blooms verdient een schattig project. Ik heb zo’n leuk klein pizzadoosje uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus gepakt en er een mini kaartenset in gestopt.

Natuurlijk heb ik de Mini Pizza Box wel gepimpt met enkele stroken gekleurd cardstock, van boven naar beneden: Flirty Flamingo, Petal Pink, So Saffron, Soft Sea Foam en Balmy Blue. Daarna heb ik twee gaatjes in een nieuwe Heart Doily geponst en hier het eveneens nieuwe Whisper White 1/4″ (6,4 mm) Crinkled Seam Binding Ribbon door geregen en gestrikt. Vervolgens heb ik nog twee gestempelde en geponste bloemetjes toegevoegd met wat uitgeknipte blaadjes.

Wat zit er in het doosje?

En? Nieuwsgierig om te zien wat er in het doosje zit? Een 7,5 x 7,5 cm kaartensetje in dezelfde kleuren als die op de voorzijde van het doosje zijn gebruikt.

Voor ieder kaartje (7,5 x 15 cm, rillen op 7,5 cm lange kant) heb ik een frontje van 7 x 7 cm Whisper White cardstock gestempeld in dezelfde kleuren als het gebruikte cardstock. Zo zie je meteen welke lieve bloemenstempels er in de Thoughtful Blooms stempelset zitten.

Ieder kaartje heeft een tekstlabel gestanst met de mooie Stitched So Sweetly Dies en hierop staan teksten uit de nieuwe Speciaal Voor Jou stempelset uit de Sale-A-Bration folder. Twee geponste bloemetjes met een Rhinestone Basic Jewel als bloemenhartje maken het af. Hieronder zie je een van de kaartjes van dichtbij.

Meer sneak peeks

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn sneak peek project. Om nog meer sneak peek projecten te zien klik je gewoon op de naam onder die van mij, ik ben Danielle Bennenk, om door te hoppen naar haar blog.Lieve groeten en tot een volgende keer,

Gebruikte materialen

 

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


 

 

Paper Trimmer

€ 30,00

Paper Snips

€ 12,00