Stampin’ Up! Catalogus & Bestellen

Catalogus

Je kunt de producten van Stampin’ Up! bestellen zonder gastvrouw van een Stampin’ Up! party te zijn of deel te nemen aan een workshop.

Wanneer je bij mij bestelt heb ik wel de juiste artikelnummers en productnamen van je nodig. Deze gegevens kun je vinden in onze catalogi. Er is een jaarcatalogus en er komt ieder kwartaal een seizoenscatalogus uit.

Hieronder vind je de huidige catalogi in pdf-formaat. Klik gewoon op de afbeelding om een kijkje te nemen.

Heb je liever een papieren exemplaar om lekker in te bladeren? Stuur mij dan een mail. Ik zal je dan een exemplaar opsturen. Ben je klant bij mij, dan krijg je automatisch (wanneer ik je postadres heb) de nieuwe catalogus toegestuurd. Ook ontvang je wanneer je voor het eerst een bestelling bij mij plaatst een catalogus per post.

bestellen

Ik verzorg dus graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis Stampin’ Up! producten, klik hier voor meer informatie daarover.

Je kunt je bestelling op diverse manieren bij mij plaatsen:

1. Bestelling via email

Wanneer je besluit te bestellen via email geef je mij per mail jouw bestelling (adresgegevens, productnaam, artikelnummer en aantal) door. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met bijgevoegd de factuur incl. betaalgegevens. Je bestelling zal pas bij Stampin’ Up! geplaatst worden als ik de betaling ontvangen heb.

Ik plaats deze bestelling onder jouw naam en het wordt rechtstreeks vanuit Duitsland, via UPS, naar jouw huisadres (vergeet dat dus niet in de mail te zetten) verzonden. Je ontvangt na verzending een track & trace code om je pakket te volgen.

De verzendkosten zijn € 5,95 ongeacht het gewicht van het pakket. Bij een bestelling boven de € 50,00 (excl. verzendkosten), neem ik de verzendkosten voor mijn rekening!

Woon je in de buurt van Dreischor en wil je jouw bestelling ophalen, dan kan dat natuurlijk ook 🙂 Je kunt mij ook vragen jouw bestelling op te laten sturen via bijv. Post NL of een UPS Access Point. Stuur me een mailtje voor informatie.

Weet je trouwens dat als je voor meer dan €200,00 (excl. verzendkosten) besteld, je in aanmerking komt voor Stampin’ Rewards? Zie het overzicht hieronder.

2. via Mijn Stampin’ UP! Webwinkel

Je kunt de producten bestellen via mijn Stampin’ Up! webwinkel, zie de ‘Shop With Me’ afbeelding in de rechterzijbalk van mijn website. Je kunt in mijn webwinkel alleen met credit card betalen en de producten worden direct vanuit Duitsland, via UPS, naar je verstuurd. Je ontvangt een mail van Stampin’ Up! met de bevestiging en een track & trace code wanneer je bestelling verzonden wordt.  Net als bij een bestelling via email kom je bij een bestelling van boven de € 200,00 (excl. verzendkosten) in aanmerking voor Stampin’ Rewards, zie de afbeelding hierboven.

Let op: Bij een bestelling via mijn webwinkel geldt het gratis verzenden vanaf een bestelling van € 50,00 niet. 

3. Tijdens een workshop

Je kunt er ook voor kiezen je bestelling aan mij door te geven tijdens een workshop. Je vult dan een bestelformulier in. Je betaling voldoe je meteen (kontant) of je maakt het bedrag aan mij over. Ik plaats de bestelling en laat de bestelling bij jou thuis bezorgen. Voor workshop-deelnemers neem ik de verzendkosten op mij als dank voor het bijwonen van de workshop.

Tip: Wil je een bedankkaartje, meedoen aan het spaarsysteem of in de toekomst nieuwe catalogi ontvangen? Zorg dan dat je het vakje ‘no contact’ niet aanklikt tijdens het aanmaken van je bestelling.

België

Woon je in België en wil je toch graag de producten van Stampin’ Up! bestellen? Dan kan dat.

Ik kan namelijk jouw bestelling naar een UPS Acces Point aan de grens sturen, over de verzendkosten hiervan neem ik, in dat geval, contact op. Je kunt de bestelling natuurlijk ook bij mij ophalen tijdens een workshop in Nispen, dit ligt ongeveer 5 kilometer van de Belgische grens. En als je familie en/of vrienden in Nederland hebt wonen, dan kan de bestelling ook daar naar toe worden verstuurd.

Mrs. B. StempelclubS

Vind je de producten van Stampin’ Up! heel mooi en wil je langzaam aan je verzameling vergroten, dan kun je mee doen met een of meer van Mrs. Brightside’s stempelclubs. Je abonneert je op een bepaalde club en ontvangt vervolgens maandelijks (aantal leveringen afhankelijk van de gekozen club) een pakket. Aan het einde van de club heb je een bepaalde verzameling compleet. Zo kun je bijvoorbeeld op die manier de In Colors verzamelen of de complete serie Stampin’ Blends, etc. Klik hier voor meer informatie over de Mrs. B. Stempelclubs.

cadeaubonnen

Je kunt ook een cadeaubon bij mij kopen die je kunt gebruiken voor een Stampin’ Up! bestelling of voor een product uit mijn Mrs. Brightside Dawanda winkel. Klik hier voor meer informatie over cadeaubonnen.

Vragen?

Heb je nog vragen, of is er iets met je bestelling en/of het ontvangen product? Mail me dan: danielle@mrsbrightside.nl Je krijgt dan z.s.m. bericht terug. Als je jouw telefoonnumer in de mail vermeld, bel ik je even.

Hartelijke groeten,