*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

Op de romantische toer met embossing folders!

Hallo en welkom! Het is alweer de vierde zondag van de maand en dus hoppen we vandaag met het Stamping Sunday Design Team. Deze maand ligt de focus op de Embossing Folders uit de Herfst/Wintercatalogus 2018. Omdat ik niet kon kiezen zet ik er vandaag twee in de spotlight: De Corrugated Embossing Folder en De Tin Tile Embossing Folder.

Ook de rest van het Stamping Sunday Design Team is creatief aan de slag gegaan om jullie te inspireren met hun Embossing Folder projecten. Kijk je mee?

Romantisch tintje

Zoals ik al aangaf in de aanhef ben ik op de romantische toer gegaan. Dit omdat ik de door mij gekozen Embossing Folders gecombineerd heb met de prachtige, elegante en romantische First Frost bundel. Ja… Superlatieven in overvloed… Ik ben echt helemaal hoteldebotel van deze prachtige bundel.

Wat ik precies gemaakt heb? Dat zie je dus hieronder: Een kaart met een bijpassend geschenktasje.

Tin Tile Geschenktasje

Bij Rachel Tessman van Stamp Your Art Out vond ik projectbeschrijving voor een schattig klein geschenktasje, maar i.p.v. Designer Series Papier heb ik Whisper White cardstock gebruikt. Ik heb eerst alles gesneden, gerild en gevouwen met mijn vouwbeen voordat ik het cardstock embosst heb met de Tin Tile Embossing folder. Dit omdat dit moeilijk te doen is als het papier al embosst is. Daarna heb ik geknipt waar geknipt moest worden en het tasje in elkaar geplakt.

Om het tasje dicht te houden heb ik een Galvanized Clip gebruikt. Hieromheen heb ik een strik geknoopt met het prachtige Braided Linen Trim. De clip houdt een label, gestanst met de Frosted Bouquet Framelits, vast met daarop de tekst en de prachtige bloemen en takjes afbeeldingen. Een aantal Frosted Epoxy Droplets maken de romantische look compleet.

Paneelkaart

Het geschenktasje past bij de onderstaande kaart. Op de voorzijde heb ik 3 panelen geplakt, waarvan er twee embosst zijn. Een met de Corrugated embossing folder en een met de Tin Tile embossing folders. Dit zijn echt mijn favoriete embossing folders op het moment – love – love – love.Voor de decoratie heb ik dezelfde kleuren gebruikt als bij het tasje, ik vind het echt een prachtige en romantische kleurcombinatie: Gray Granite, Powder Pink, Highland Heather en Mint Macaron.

Het Braided Linen Trim wordt bij elkaar gehouden met een Galvanized Button, ook al zo’n juweeltje uit de Herfst/Wintercatalogus. Net als bij het geschenktasje maken een aantal Frosted Epoxy Droplets het geheel af.

Project details

  • Basiskaart Whisper White Thick cardstock – 10,5 x 29 cm, rillijn 14,5 cm
  • Panelen Whisper White Thick cardstock – (3x) 3 x 14 cm.
  • Restje Whisper White voor bloemen en tekst
  • Inkt: Powder Pink, Highland Heather, Mint Macaron en Gray Granite
  • Overige: Braided Linen Trim, Galvanized Buttons en Clear & Frosted Epoxy Droplets

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Tevens vind je onderaan dit bericht een opsomming.

Ontvang de September Stamping Sunday Tutorial Bundel gratis!
De bundel van deze maand bevat 5 prachtige projecten met de Making Christmas Bright bundel en Embossing Folders uit de herfst/wintercatalogus. Klik op de afbeelding om te zien hoe jij deze bundel gratis kunt krijgen of kunt aanschaffen voor 8 euro!

Veel plezier nog

Bedankt dat je vandaag een kijkje hebt genomen op mijn blog. Om meer inspiratie op te doen klik je gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk). Ik wens je nog heel veel plezier én inspiratie toe!

Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Wil je deel uitmaken van mijn Team Brightside? Klik dan hier voor meer informatie!

Wil je een bestelling plaatsen dan kan dit via een email (zie knop Stampin’ Up! bestelling plaatsen in de zijbalk) of via de knop van mijn webshop (credit card only). Ik verzorg graag je bestelling.

Big Shot

€ 120,00

Glue Dots

€ 6,50