*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de Stamping Sunday bloghop!

Hallo en wat fijn dat je mijn blog bezoekt. Vandaag is het weer tijd voor de Stamping Sunday bloghop en deze maand staat de prachtige Gingham Gala productsuite van Stampin’ Up! centraal.

Een prachtige suite met lieve pastelkleuren en heel veel vlinders. Het leukste eraan is… Dat de bundel er ook in het Nederlands is: Vlinderdans! Hoe gaaf is dat?!

In deze video wordt het mooie Butterfly Botanical dsp getoond maar ook de Gingham Gala suite!

Makkelijke Balmy blue kaart

Sinds afgelopen maand laten de Creative Design Teamleden allen drie projecten zien. Een project voor de beginnende stempelaar, een voor de halfgevorderde stempelaar én een voor de expert.

Dit eerste kaartje is er een voor de beginnende stempelaar. Je hebt alleen maar wat cardstock, twee kleuren inkt, een paar zelfplakkende sequins én de Vlinderdans bundel nodig.

Balmy Blue en Memento Tuxedo Black inkt, Vlinderdans bundel en Basic Adhesive Backed Sequins
 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
 • Restje Whisper White cardstock voor vlinders
 • Inkt: Balmy Blue en Memento Tuxedo Black
 • Diversen: Whisper White Basic Adhesive Backed Sequins

Gingham Gala designer series papier

Bij mijn tweede kaart staat het Gingham Gala designer series papier centraal. De tekst is op een Stitched Shape cirkel gestempeld en onder deze cirkel ligt een ‘swirl’ van Daffodil Delight Organdy Ribbon uit de Sale-A-Bration folder. Dit lint, wat in een combo pack met 4 andere kleuren komt, was zo populair dat het nu al uitverkocht is. Gelukkig, staan er nog heel veel andere mooie producten in de Sale-A-Bration folder, dus er is nog genoeg moois om uit te kiezen.

Vlinderdans bundel, Daffodil Delight en Memento Tuxedo Black inkt, Gingham Gala Adhesive Backed Sequins, Gingham Gala designer series papier, Stitched Shapes Framelits en Organdy Ribbon
 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
 • Mat: Gingham Gala designer series papier – 10 x 14 cm
 • Restje Whisper White cardstock voor tekstcirkel en vlinders
 • Inkt: Daffodil Delight en Memento Tuxedo Black
 • Overige: Gingham Gala Adhesive Backed Sequins en Organdy Ribbon

Highland Heather Curtain Fold Kaart

Mijn laatste kaart voor deze bloghop is een kaart voor de expert. Het designer series papier is met een zogenaamde curtain fold op de kaart geplakt. Ook is de tekst heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder. De kaart heeft tevens een gestrikt lint, gestanste cirkel en adhesive backed sequins om het geheel af te maken.

Vlinderdans bundel, Stitched Shapes framelits, Gingham Gala designer series papier, Adhesive Backed Sequins, Organdy Ribbon, Highland Heather ink en White heat-embossing
 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
 • Mat: Whisper White cardstock – 10 x 14 cm
 • Curtain fold: Gingham Gala designer series papier (3″ x 6″, gerild en gesneden)
 • Restje Whisper White cardstock voor cirkel en vlinders
 • Restje Basic Black cardstock voor tekst
 • Inkt: Highland Heather, Memento Tuxedo Black en Versamark inkt
 • Overige: White Emboss Powder, Heat tool Gingham Gala Adhesive Backed Sequins en Organdy Ribbon

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Nog veel meer inspiratie

Ik ben erg blij met deze drie kaartjes én de Vlinderdans bundel. De afbeeldingen en ook de teksten zijn zo geweldig, dit is nu al een vaste favoriet aan het worden 🙂

Ben je benieuwd wat de andere Creative Design Teamleden hebben gemaakt? Klik dan op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) om door te gaan naar het volgende blog.

Heel veel plezier gewenst en bedankt voor je bezoek!

Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Glue Dots
[103683]
€ 6,50