Stamping Sunday Bloghop: CASE the Catalogue

Welkom bij de Stamping Sunday Bloghop! Ook deze 3e zondag van de maand hopt het designteam met een specifiek thema. Deze maand: CASE the Catalogue. Ofwel ieder design teamlid laat zich inspireren door een project uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Soms alleen in kleur, soms qua lay-out, soms letterlijk, etc.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

CASE the Catalogue inspiratie

Als uitgangspunt voor mijn CASE the Catalogue project heb ik gekozen om de onderstaande het onderstaande inspiratie voorbeeld met de Tender Hearted Stempelset na te maken.

Pocket Thoughts Gefeliciteerd Kaart

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

Ik heb de basis lay-out van de bovenstaande kaart aangehouden bij mijn project voor deze CASE the Catalogue bloghop.

De basiskaart (14,5 x 21 cm) van Basic White Thick Cardstock is aan de lange kant gerild op 10,5 cm. Er op zit een mat (10 x 14 cm) van Basic White Cardstock.

Vervolgens heb ik 4 strookjes (1,5 x 10 cm) Subtles Designpapier (Pool Party, Lemon Lolly, Fresh Freesia en Bubble Bath) op de mat geplakt. Daarop heb ik een cirkel van Basic White Cardstock geplakt, deze is gestanst met de Stylish Shapes Dies. Erop heb ik met Pool Party Classic Stampin’ Inkt wat sterretjes uit de Rondedans Stempelset gestempeld.

Daarna heb ik de cupcake van de Pocket Thoughts Stempelset gestempeld met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt en de frosting met Lemon Lolly Classic Stampin’ Inkt. Vervolgens heb ik deze uitgeknipt en met Stampin’ Dimensionals op de cirkel geplakt.

De tekst “Gefeliciteerd” heb ik met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt op een restje Bubble Bath Cardstock gestempeld en eveneens met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Eronder zit een strik van Basic White Baker’s Twine.

Om het kaartje af te maken heb ik een aantal Pool Party Glimmende Rondjes geplakt.

Meer inspiratie

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het CASE the Catalogue thema gemaakt. Door op de naam onder die van mij te klikken ga je naar het volgende blog. Een hele lading inspiratie op deze mooie zondag.

1.Mikaela Titheridge – The Crafty oINK Pen UK
2.Tami Hewlett – Swimming In Stamps – USA
3.Vicki Boucher – Australia
4.Denita Wright-Smee – Australia
5.Katja Ettig – Kleine Stempelmiez (GER)
6.Danielle Bennenk (Mrs. Brightside) – NL
7.Jay Soriano – Mitosu Crafts (UK)
8.Tammy Wilson – USA
9.Cheryll Miller – Australia

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.

efeliciteerd kaart met producten van Stampin' Up! t.b.v. de Internationale Stamping Sunday Bloghop met CASE the Catalogue thema.