Stamping Sunday Bloghop November 2018

Welkom bij onze november bloghop!

Wow, de herfst is echt gearriveerd en zo aan het eind van november wordt het tijd om aan de slag te gaan met de feestdagen. Van kerstkaarten tot verpakkingen en die laatste staan centraal tijdens deze November Stamping Sunday Bloghop!

Het Design Team verwelkomt de geweldig getalenteerde Rochelle Blok, zij zal vanaf deze maand iedere maand meedoen en ons inspireren met haar prachtige projecten.

gift bag punchboard

Om mijn verpakkingen te maken ben ik aan de slag gegaan met mijn oude vertrouwde Gift Bag Punchboard.  Ik heb twee verpakkingen gemaakt, waarbij ik het rustieke Festive Farmhouse designer series papier als basis heb gebruikt. Om de geschenkzakjes af te maken heb ik een flap van Merry Merlot Joyous Noel Glimmer papier toegevoegd, dit geeft het geheel een feestelijk en luxurieus tintje.

Het zijn twee clean & simple verpakkingen geworden, waarbij het Gray Granite en Whisper White van het papier prachtig past bij het diepe Merry Merlot glimmer papier. Vervolgens heb ik ook nog eens een bijpassende kaart gemaakt met de leuke Farmhouse Christmas bundel.

Hop gezellig door

Wil je meer inspiratie opdoen en kijken wat de andere Design Team leden gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij  of (als ik de laatste ben) op de naam bovenaan de lijst 🙂

FACEBOOK LIVE: Winter woods

Aanstaande maandag, 26 november ’18, ben ik er weer in het Mrs. Brightside Craft Forum met een nieuwe Facebook Live.

De prachtige kerstbundel Winter Woods staat in de spotlight! Kom je gezellig kijken! Wil je in de tussentijd de Facebook Live bekijken van afgelopen week? Klik dan hier  en oh ja, kun je de Facebook Live maandag niet ‘live’ bekijken? Niet getreurd, de video is ook naderhand te bekijken. Ter info: Klik op de afbeelding hiernaast om lid te worden van het Mrs. Brightside Craft Forum (als je dat nog niet bent).

Lieve groeten en tot snel,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, de exclusieve Snowflake Showcase producten en mijn team!

  

 

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Big Shot

€ 120,00

Een gedachte over “Stamping Sunday Bloghop November 2018

  1. Rochelle Blok schreef:

    Two gorgeous gift bags Danielle! Love the mix of the Glimmer Paper with the Festive Farmhouse DSP. Makes for an extra special gift bag. Thank you to for the very warm welcome. Rochelle xo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.