*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

tropische projecten met de tropical escape product suite!

Hallo en welkom! Het is alweer de vierde zondag van juli en dus is het tijd voor de maandelijkse Stamping Sunday bloghop. Deze maand staat de Tropical Escape product suite in de hoofdrol, hoe toepasselijk bij de huidige tropische temperaturen in Nederland! Deze geweldige suite bestaat uit een prachtig 6×6″ (15,2 x 15,2 cm) designer series papier in frisse kleuren, een zeer veelzijdige bundel met stempel- en stansset, prachtig geweven lint in twee kleuren (Granny Apple Green en Gray Granite) en Tropical Elements.

De Stamping Sunday Design Team is creatief aan de slag gegaan om jullie te inspireren met hun Tropical Escape projecten. Kijk je mee?

Tropisch feestje

Bij mijn projecten van vandaag heb ik het prachtige papier links laten liggen. Niet omdat ik het niet mooi vind, integendeel, maar omdat ik een idee in m’n hoofd had waar ik het papier niet bij nodig had. Ik had namelijk nog zo’n leuk flesje met rietje staan, waar ik iets leuks mee wilde doen en ook de Big Shot Embossing Mats lagen naar mij te lonken en vroegen om aandacht 🙂

Wat ik precies gemaakt heb? Dat zie je dus hieronder: Een feestelijk flesje voor een tropisch feestje en twee kleine verrassingen voor de gasten van het feestje. Een klein kadootje in een pillow box en een mooie kaart om hen te bedanken voor hun bezoek.

Flesje & kadootje

Voor de versiering van het flesje (gekocht bij de Intratuin) en ook de pillow box heb ik diverse blaadjes uit gestanst met de Tropical Framelits. Hiervoor heb ik Vellum, Lemon Lime Green en Granny Apple Green cardstock gebruikt. Ook heb ik de nieuwe embossing mats van Stampin’ Up! gebruikt om het binnenste van de blaadjes niet uit te stansen, maar te embossen. Klik hier om meer over deze embossing mats te zien.

Het mooie bloemetje heb ik eerst beïnkt met Pineapple Punch en daarna heb ik de randen met een sponge dauber en Grapefruit Grove gesponst. In combinatie met het groen en het Grapefruit Grove lint geeft dit de projecten een hele frisse en zomerse uitstraling. De tekstjes op beide projecten zijn afkomstig uit de Nederlandse stempelset ‘Van Alles Wat’.

Skinny kaart

Bij het flesje en het kadootje heb ik ook nog een ‘skinny’ kaart gemaakt. Ook hier heb ik dezelfde kleuren terug laten komen: Lemon Lime Green, Granny Apple Green, Pineapple Punch, Grapefruit Grove en zwart. De blaadjes zijn gestempeld, behalve het vellum blaadje. Ook is er een groene kleur bij gekomen: Call Me Clover.

Project details

  • Basiskaart Lemon Lime Twist – 21 x 21 cm, rillijn 10,5 cm
  • Mat Basic Black – 9,5 x 20 cm
  • Stempelmat Whisper White – 9 x 19,5 cm
  • Restje Whisper White voor bloem en tekst
  • Restje Vellum voor blaadje

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Tevens vind je onderaan dit bericht een opsomming.

Ontvang de Juli Stamping Sunday Tutorial Bundel gratis!
De bundel van deze maand bevat 5 prachtige projecten met de Tropical Chic bundel en Healing Hugs stempelset. Klik op de afbeelding om te zien hoe jij deze bundel gratis kunt krijgen of kunt aanschaffen voor 8 euro!

Veel plezier nog

Bedankt dat je vandaag een kijkje hebt genomen op mijn blog. Om meer inspiratie op te doen klik je gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk). Ik wens je nog heel veel plezier én inspiratie toe!

Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Wil je deel uitmaken van mijn Team Brightside? Klik dan hier voor meer informatie Wil je een bestelling plaatsen dan kan dit via een email (zie knop Stampin’ Up! bestelling plaatsen in de zijbalk) of via de knop van mijn webshop (credit card only). Ik verzorg graag je bestelling.

En wist je dat het Tropical Escape designer series papier onderdeel uitmaakt van de Designer Series Papier actie? Deze actie loopt nog tot 31 juli ’18 en je kunt bij hierbij een gratis pakket papier uitkiezen wanneer je 3 pakketten designer series papier aanschaft. Dus 4 Halen = 3 Betalen! Deze actie geldt wel alleen voor een speciale selectie papier, je ziet deze selectie in het onderstaande filmpje en schema.

Je kunt diverse pakken papier combineren, of je besteld 4 pakken van hetzelfde papier. De keuze is geheel aan jou, zolang je rekening houdt dat het papier wat je wilt is opgenomen in de actie. Tip: Je kunt de aanschaf en dus de pakken papier natuurlijk ook delen met een vriendin of vriendinnen 🙂 Hier staat het papier allemaal nog een keer op een rijtje:

Gebruikte materialen voor de projecten van vandaag

Big Shot

€ 120,00

Sponge Daubers

€ 6,00

Glue Dots

€ 6,50