*Dutch text only

kerst in juli

Stampin’ Up! viert kerst in juli en degene die de kadootjes ontvangt ben jij… als je het starterspakket aanschaft voor 31 juli ’17!

Is creatief bezig zijn met papier, stempels en inkt een van je favoriete bezigheden? Vind je het fijn om met mensen om te gaan en nieuwe contacten op te doen? En zou je leuk vinden om hier ook geld mee te verdienen? Op tijden die voor jou goed uitkomen?

Dan is het misschien wat voor jou om deze maand het Stampin’ Up! starterspakket aan te schaffen!

starterspakket

Wat houdt zo’n starterspakket nu eigenlijk in? Normaal gesproken bestel je voor € 129,00 en mag je Stampin’ Up! producten uitzoeken ter waarde van € 175,00. Je hebt dan dus meteen bij de start al een voordeel van € 46,00.

Daarnaast krijg je ook een businesspakket t.w.v. € 60,00. In dit pakket zitten alle benodigdheden om van goed van start te gaan, zoals bestelformulieren, jaarcatalogi, uitnodigingen, etc.

Maar ter ere van Kerst in juli geeft Stampin’ Up! deze maand nog meer kado! Want bovenop de voordelen die ik hierboven benoemd heb ontvang je ook nog eens een zogenaamd Essentials pakket met:

  • Twee acryl stempelblokken D
  • Een vouwbeen
  • Een blok met grid papier
  • Een (echt geweldig) papier schaartje
  • Een lijmroller

En last but nog least, krijg je ook nog eens de spiksplinternieuwe kerst stempelset ‘Carols of Christmas’! Deze stempelset is pas vanaf 1 augustus voor iedereen verkrijgbaar, dus jij bent een van de eersten die er heerlijk mee aan de slag kan gaan.

Wat betekent dit? Dat je maar liefst € 87,50 aan EXTRA gratis producten ontvangt bovenop de voordelen die ik hierboven al genoemd heb. Hoe gaaf is dat?

Profiteer van de volgende voordelen

Buiten het prachtige ‘Kerst in juli’ starterspakket kun je van nog meer zaken profiteren als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

  • Je ontvangt 20% korting op de aanschaf van je Stampin’ Up! producten en je korting kan zelfs oplopen tot 25% korting!
  • Je besluit zelf of je parties en workshops gaat verzorgen dit is namelijk niet verplicht. Ga je het wel doen, dan kun je wat extra inkomsten verdienen.
  • Je wordt onderdeel van een gezellig en creatief team: Team Brightside. Je kunt inspiratie- en teambijeenkomsten bijwonen en nieuwe vriendschappen starten.
  • Je kunt ook gratis stempelsets verdienen en Stampin’ Up! events en conventies bijwonen.
  • Je kunt tevens twee maanden gratis je eigen online webwinkel uitproberen. Deze webwinkel wordt volledig door Stampin’ Up! up-to-date gehouden. Daarna is het aan jou of je de webwinkel wilt houden of niet. De kosten zijn dan rond de €11,50 per maand. Wil je zien hoe zo’n website eruit ziet? Klik dan hier om naar die van mij te gaan.

Wat moet je ervoor doen?

Het Stampin’ Up! demonstratrice zijn heeft veel voordelen, maar wat moet je eigenlijk doen om hiervan te kunnen profiteren?

Het enige wat je moet doen is dat je een kwartaalomzet hebt van €363,02 (incl. BTW). Het kwartaal waarin je instapt wordt niet meegerekend waardoor je over het algemeen een half jaar de tijd hebt om je eerste kwartaalomzet te behalen. Dit betekent dat je dus in ieder geval tot december 2017 kunt genieten van de bovenstaande voordelen.

Wil je, op een bepaald moment, uitstappen als demonstratrice en/of haal je jouw kwartaalomzet niet, dan vervalt je demoschap automatisch. Je bent dan niets verschuldigd aan Stampin’ Up! Zou je in de toekomst toch weer willen starten, dan is dat mogelijk, er moeten alleen wel drie maanden tussen het stoppen en het wederom starten zitten.

Contact

Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd en/of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via de mail: danielle@mrsbrightside.nl. We kunnen dan een (telefonische) afspraak maken, zodat ik je alles uit kan leggen.

Heb je al geen twijfels meer en wil je nu meteen instappen als Stampin’ Up! demonstratrice en lid worden van mijn team? Klik dan hier!

Ik zal je van harte welkom heten in team Brightside 🙂