Kom er gezellig bij…

  • Is creatief bezig zijn met papier, stempels en inkt een van je favoriete bezigheden?
  • Heb je een lange verlanglijst met Stampin’ Up! producten?
  • Wil je als eerste een kijkje nemen in de nieuwe Stampin’ Up! catalogi? En als eerste kunnen bestellen?
  • Vind je het fijn om met mensen om te gaan en nieuwe contacten op te doen?
  • Lijkt het jou ook leuk om samen met gelijkgestemden plezier te hebben en creativiteit te delen?
  • Zou je tof vinden om hier eventueel ook geld mee te verdienen? Op tijden die voor jou goed uitkomen?

Dan is het Stampin’ Up! starterspakket misschien iets voor jou!

Starterspakketactie!

Normaal gesproken kun je voor jouw persoonlijke starterspakket ELK (beschikbaar) product uit de lopende Stampin’ Up! catalogi kiezen tot een bedrag van € 175 en er slechts € 129 voor betalen. Het starterspakket wordt zelfs gratis naar jouw thuisadres verstuurd. Het kan zelfs afhankelijk van het tijdstip van aankoop, pre-orderitems bevatten voor aanstaande catalogi. Hoe cool is dat?

In de maand juni is het starterspakket een nog betere deal dan normaal. Je kunt wel zeggen dat het een SU-per deal is, want bovenop de producten die je mag kiezen voor de € 175 mag je er nog een extra productpakket bij uitzoeken. Een productpakket bestaat uit een stempelset met een bijpassende stansset of pons. Hieronder zie je alle beschikbare bundels voor deze geweldige starterspakketactie.

Afhankelijk van het door jou gekozen productpakket kan je maximaal € 72,75 (prijs duurste productpakket) extra besparen, bovenop de € 46 extra die je altijd al mag uitzoeken!

Starterspakketactie Productpakketten

Pons Productpakketten
Stans Productpakketten

Team Brightside

Wanneer je het Starterspakket bij mij aanschaft wordt je ook meteen lid van mijn Team Brightside. Je kunt inspiratie- en teambijeenkomsten bijwonen, nieuwe vriendschappen starten en voordelen verdienen met het Team Brightside Waarderingsprogramma.

Klik hier om meer te lezen over de activiteiten van Team Brightside, de overige voordelen van de aanschaf van het starterspakket en wat je ervoor moet doen om Stampin’ Up! demonstrator te blijven (als je dat wilt natuurlijk).

CONTACT

Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd en/of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via de mail: danielle@mrsbrightside.nl. We kunnen dan een (telefonische) afspraak maken, zodat ik je alles uit kan leggen.

Heb je al geen twijfels meer en wil je nu meteen instappen als Stampin’ Up! demonstratrice en lid worden van mijn team? Klik dan hier! Mocht je een stap-voor-stap uitleg willen voor het aanschaffen van het starterspakket, laat het mij dan even weten en dan stuur ik je een video toe.

Ik zal je van harte welkom heten in team Brightside 

Hartelijke groeten,