Romantische start van de week

Een van de nieuwe kleuren in het Stampin’ Up! assortiment is de kleur Petal Pink. Een hele mooie zachte kleur roze, bijna huidskleurachtig.

Petal Pink gecombineerd met het Copper Foil en vellum is echt om te watertanden. Een dromerig kleurenpalet met een romantische uitstraling. Daar moest natuurlijk een kaartje mee worden gemaakt.

stitched all around

 

Met een van de prachtige Stitched Labels framelits heb ik de voorkant van de Petal Pink basiskaart embossed. Vervolgens heb ik wat kruissteekjes gestempeld met Petal Pink inkt. Daaroverheen heb ik een strook Copper foil geplakt, wat ook embossed is met een Stitched Labels framelit.

De vellum vlinder is gestanst met de Springtime Impressions framelits en op de vlinder zit een sentiment uit de Stitched All Around stempelset. Het copper metallic thread en de copper sequins maken het geheel af. Een heerlijk zoet en romantisch kaartje.

MEER INSPIRATIE

Wil je vandaag meer inspiratie op doen? Ga dan naar de onderstaande linkenlijst met namen van de andere deelnemers aan de Makkelijke Maandag. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hoe dan ook hun blog bezoeken en genieten van de creaties.
Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander
Danielle Bennenk (dit ben ik)
Do Bergen
Ilona Veuger
Leoni v.d.Bas-Geertsema
Suzan van Zeijl
Angélique Nederpel
Anne-Marie Breurkens

Alvast een fijne week gewenst!

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Big Shot

€ 120,00