Swirly card – Sneak Peek Spotlight project 2

 Sneak Peek wekenswirly bird sneak peek

Gisteren heeft Hilde onze Spotlight sneak peek weken afgetrapt met dit prachtige project! Vandaag is het mijn beurt. Ik wil graag de Swirly Bird bundel aan je voorstellen. Een superleuke stempelset met heel veel verschillende afbeeldingen met een bijpassende fantastische stansset: De Swirly Scribbles Thinlits. Met name de swirls van de stansset hebben mijn hart gestolen.

Yesterday, Hilde kicked-off our Spotlight sneak peek weeks with this wonderful project! Today it’s my turn. I would love to introduce the Swirly Bird bundle. A wonderful stamp set with loads of different images  in combination with a fantastic die set: The Swirly Scribbles Thinlits. The swirls from the die set have definitely stolen my heart.

My project

Mijn project bestaat uit een treat bag gemaakt met de mini treat bag thinlits met daarin een kaartje. Buiten de Swirly Bird bundel heb ik ook gebruik gemaakt van de nieuwe In Colors en het Affectionately Yours Designer Washi tape.

My project consists of a treat bag made with the mini treat bag thinlits with a card. Among the Swirly Bird bundle I have also used the new In Colors and the Affectionately Yours Designer Washi tape.

Sneak Peek Swirly 2

Sneak Peek Swirly 1

De Swirly Bird bundel maakt me erg blij met name omdat deze zo veelzijdig is. Van bloemetjes en vogeltjes tot scheepjes en vliegers. De swirls en ook de golf stans uit de set zijn echt fantastisch. Mocht je ook een kijkje willen nemen in de nieuwe catalogus, neem dan contact met mij op. Tegen verzendkosten (€3,45) stuur ik deze graag naar je op.  Afhalen bij mij thuis in Bergen op Zoom kan natuurlijk ook. Je ontvangt de verzendkosten terug als je een bestelling bij mij plaatst 🙂

The Swirly Bird bundle makes me very happy, mostly because it’s so versatile. From flowers and birds to ships and kites. The swirls and wave dies are really fantastic too.

Morgen toont Hilde weer een nieuw sneak peek project en donderdag ben ik er weer, tot dan!

Tomorrow, Hilde will show another sneak peek project and thursday I’ll be back again. See you then!

handtekening

 

 

Product List

 

Een gedachte over “Swirly card – Sneak Peek Spotlight project 2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.