*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Simple Stamping met Tags in Bloom

Een Sale-A-Bration set die ik nog niet beïnkt had is de Tags In Bloom stempelset. Een dubbele stempelset met gave teksten en die past bij de Label Me Lovely Punch en Label Me Fancy Punch uit de januari-juni Mini Catalogus van Stampin’ Up!

Deze stempelset maakt onderdeel uit van de 2e Uitgave Sale-A-Bration producten die vanaf 4 maart j.l. uit te kiezen zijn bij iedere bestelling van € 60 of meer. De Tags in Bloom mag je gratis uitkiezen bij een besteding van € 120 of meer.

Klik op de afbeelding om naar alle informatie over de 2e Uitgave van Sale-A-Bration te gaan!

Simple Stamping Tags In Bloom

Voor deze CASE kaart van de week ben ik gegaan voor Clean & Simple en met de nadruk op Simple. Simple Stamping welteverstaan. Alleen maar cardstock, inkt en de Tags in Bloom stempelset.

Op een Whisper White Notecard stempelde ik de grote ‘frame’ afbeelding uit de Tags In Bloom stempelset met Crumb Cake Classic Ink. De bloemetjes vulde ik met So Saffron inkt en de blaadjes met Soft Sea Foam inkt. De tekst is gestempeld met Soft Suede inkt. Een heerlijk makkelijk kaartje wat in een handomdraai klaar is.

Ik hoop dat je het leuk kaartje vindt, en zou het leuk vinden als je jouw creatie met Simple Stamping met mij wilt delen in het Mrs. Brightside Craft Forum. Zo kunnen we elkaar inspireren en laten zien dat je met weinig middelen ook echt hele leuke projecten kunt maken!

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog een fijne dag.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.