spotlight punch: tailored tag

Zoals ik maandag al schreef bij het Makkelijke Maandag project staan deze week de punches in de Spotlight op mijn blog. Vandaag, laat ik je een projectje zien met de nieuwe Tailored Tag Punch. Deze leuke punch kan ook als bundel aangeschaft worden met de Truly Tailored stempelset uit de voorjaars/zomercatalogus.

Like I wrote on Monday, when I showed the Easy Monday Make, I’m featuring punches in the Spotlight this week. Today, I’m showing a project with the new Tailored Tag Punch. This fun punch can also be purchased as a bundle with the Truly Tailored stamp set from the Spring/Summer catalog.

black & white notebook

Bij een zeer bekende winkel haal ik altijd graag kleine notitieboekjes, die ik vervolgens een make-over geef. Voor dit project heb ik een zwart notitietboekje gecombineerd met het prachtige zwart-witte Petal Passion designer papier en natuurlijk de Tailored Tag punch.

I love to buy small notebooks at a famous Dutch store, which I then give a make-over. For this project I combined a black notebook with the beautiful Black & White Petal Passion designer series paper and of course, the Tailored Tag punch.

Ik heb 4 dessins uit het Petal Passion papier geponst en op de kaft van het boekje geplakt. De tekst ‘You’re a fox’ heb ik op Whisper White gestempeld, geponst en vervolgens met mini-dimensionals aan de kaft toegevoegd. Het frisse Stitched Satin Bermuda Bay lint en de mini-binder clip voegen nog wat kleur toe.

I punched 4 designs from the Petal Passion paper and adhered them to the front of the notebook. The sentiment ‘You’re a fox’ is stamped on Whisper White, punched and then added to the front with some mini-dimensionals. The fresh Stitched Satin Bermuda Bay ribbon and the mini-binder clip add some color to the project.

more to come

Er volgt deze week op vrijdag nog een Spotlight project en op zondag doe ik weer mee aan de Scrapbook Sunday Bloghop, dus genoeg om naar uit te kijken. Hopelijk zie ik je dan weer.

There will be another Spotlight project on Friday and on Sunday, I’m participating again in the Scrapbook Sunday Blog Hop so there’s enough to look forward to. Hopefully, I’ll see you again then.

 

 

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Sale-A-Bration!

P.S. Hieronder vind je alle door mij gebruikte materialen. Wil je hier iets van aanschaffen? Dan verzorg ik graag je bestelling (mail: danielle@mrsbrightside.nl)! Je kunt op de onderstaande afbeeldingen klikken om naar mijn webshop (Credit Card only) te gaan.

 Product List