Gezelligheid & creativiteit bij de team brightside dag

Deze week geen CAS(e) Kaart van de Week, maar een kort verslagje van de Team Brightside Dag. Gisteren vond namelijke de eerste officiële Team Brightside Dag plaats. Deze keer bij mij thuis in Dreischor.

Rond 11 uur arriveerden de dames, ze werden begroet op het terras met koffie/thee en wat lekkers. Ook kregen ze een kleine goodie bag met daarin een leuke theebeker, thee, chocolade en een Zeeuws zeepje. Vervolgens zijn we naar de voorkamer verhuist om lekker creatief aan de slag te gaan! Iedereen kreeg een mapje voor de projectbeschrijvingen en het Team Brightside Waarderingsprogramma.

Ook ontving iedereen een leuk notitieboekje om aantekeningen in te maken. De basis is een notitieboekje van de Hema gepimpt met de embellishments uit de Notes of Kindness Card Kit en een glitter letter gestanst met de Layering Alphabet Edgelits.

HerinneringEN maken

Het thema van de Teamdag was “Herinneringen maken” en dat hebben we gedaan! Het was ontzettend gezellig, we hebben gelachen, elkaar (nog) beter leren kennen en we hebben heerlijk geknutseld. Tussendoor hebben we ook foto’s genomen, maar natuurlijk weer veel te weinig…. Te veel gekletst… haha.

Ook de creatieve projecten waren gebaseerd op het thema.  Ik had drie projecten voorbereid. Een kleine kalender en een one-sheet-wonder mini album. De benodigde materialen had ik in een pizzadoos verpakt en als verrassing ontving iedereen nog een Take Your Pick tool als kado! Ingepakt met het mooie Tea Room Specialty designer series papier en opgefleurd met een leuke label en bloem. Zie voor de gebruikte materialen het lijstje onderaan het bericht.

Ook heb ik mijn teamleden een creatieve uitdaging gegeven: Maak een scrap layout gebaseerd op de sketch van een van mijn scrap layouts. Dus er zullen nog meer herinneringen worden vastgelegd.

De herinnering van deze eerste officiële Team Brightside Dag is er in ieder geval een met een gouden randje!

kom bij team brightside

Lijkt het je leuk om in de toekomst ook zo’n leuke Team Brightside dag, gevuld met gezelligheid en creativiteit, mee te maken? Kom dan bij Team Brightside.

Je mag mij ook altijd mailen met vragen over het starterspakket: danielle@mrsbrightside.nl.

De aankomende weken zal ik de projecten die we gemaakt hebben met jullie delen én de swap kaarten die we hebben uitgewisseld!

Lieve groeten en een fijne creatieve week gewenst,

 

 

 

P.S. Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only).

Product List

Starburst Punch

€ 22,00

Take Your Pick

€ 12,00

Big Shot

€ 120,00