Tree Angle of Peace & Joy Sneak Peeks

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand draait het om twee verschillende stempelsets uit de Stampin’ Up! augustus-december Mini Catalogus die aankomende dinsdag, 4 augustus ‘live’ gaat. De helft van de design teamleden maken voor deze bloghop en de tutorial bundel projecten met de Tree Angle stempelset, waaronder ikzelf, en de andere helft is aan de slag gegaan met Peace & Joy bundel.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Tree Angle

De Tree Angle stempelset viel mij meteen op toen ik de nieuwe Mini Catalogus bekeek. Een strakke stempelset met veel verschillende driehoeken die perfect past bij de Stitched Triangles Dies uit de huidige jaarcatalogus. Toen ik deze stempelset ontving met mijn pre-order ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. Hieronder zie je het resultaat.

De basis van het project is een kaart van Whisper White Thick kaartkarton (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm). Hierop zit een Whisper White kaartkarton mat van 10 x 14 cm. Deze is op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals.

Hierop zit een Whisper White mat van 9,5 x 13,5 cm, deze mat heb ik deels gemaskeerd met wat regulier kopieer papier waarna ik een Balmy Blue achtergrond gesponst heb met een Stampin’ Sponge.

Vervolgens heb ik de sterretjes (Misty Moonlight), de boomstammetjes (Basic Gray) en de tekst (Tuxedo Black Memento) gestempeld. De boompjes heb ik gestempeld met Just Jade en Magenta Madness en vervolgens gestanst met de Stitched Triangles Dies.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

In de onderstaande graphic vind je diverse sneak peeks van onze tutorial projecten, kijk maar snel 🙂

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met ? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00