In the Spotlight: True Beauty & In Colors

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staan Stampin’ Up! In Colors in de hoofdrol tijdens onze bloghop en de tutorial bundel. Ik ging aan de slag met alle nieuwe 2022-2024 In Colors en de True Beauty Stempelset uit de nieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

True Beauty & In Colors Kaart

De Basic White Thick Cardstock basiskaart (21 x 21 cm, rillen op 10,5 cm) heeft een mat (10 x 20,5 cm) van Basic White Cardstock. Hierop zit een mat (9,5 x 20 cm) van Basic White Cardstock die ik bestempeld heb met de True Beauty Stempelset en vier van de nieuwe In Colors Sweet Sorbet, Parakeet Party, Tahitian Tide en Orchid Oasis Classic Stampin’ Pad. De afbeeldingen stempelde ik af op grid papier voor ik ze stempelde op het cardstock.

Op de bestempelde mat plakte ik de tekst ‘You Are Amazing’. De woorden stanste ik met de Amazing Thanks Dies uit Starry Sky Cardstock and Adhesive Foam Sheets. Als laatste voegde ik enkele 2022-2024 In Colors Matte Dots toe.

Gratis Video Tutorial

Wil je weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Bekijk dan mijn gratis video tutorial. Klik gewoon op de onderstaande afbeelding en het wonder van het internet brengt je naar mijn video.

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25