Online Workshops

creatief aan de slag

Vanaf juli 2017 biedt Mrs. Brightside diverse creatieve kits – Klik hier – aan om heerlijk creatief aan de slag te gaan op een moment dat het jou uitkomt. Even wat tijd voor je zelf met de mooie producten van Stampin’ Up!

Eén van deze kits is het Papier Project Pretpakket. Deze kit is een geweldige manier om kennis te maken met de mooie producten van Stampin’ Up! Elk kwartaal zitten er namelijk andere producten uit een actuele Stampin’ Up! catalogus centraal.

online workshop

Bij ieder Papier Project Pretpakket worden ook projectbeschrijvingen aangeboden. Deze zijn gratis wanneer je het pakket besteld, maar sommige van deze beschrijvingen zijn ook ‘los’ te bestellen voor een bedrag tussen de  € 2,50 en € 10,00 afhankelijk van de grootte.

De online workshops van Mrs. Brightside bestaat uit duidelijke stap-voor-stap projectbeschrijvingen met foto’s en/of video’s. De projecten variëren van kaarten en verpakkingen tot home deco en/of memory keeping. Zie het onderstaande aanbod.

Ook zijn er online workshops beschikbaar voor ‘losse’ projecten die geen onderdeel uitmaken van het Papier Project Pretpakket.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met betaalinformatie (via bankoverschrijving of PayPal). Na ontvangst van betaling wordt de online workshop per mail verstuurd.

Klik op de onderstaande knop om naar het bestelformulier te gaan. In het formulier kun je aangeven welke online workshop of workshops je wilt aanschaffen.

Op dit moment zijn de volgende workshops beschikbaar:

Online Workshop Naturally Eclectic € 6,50 – Projectbeschrijvingen voor notecardmapje incl. 5 notecards, kaart met techniekachtergrond, theelicht houder van vellum en geschenkverpakking.

Online Workshop Petal Garden € 7,50 – Projectbeschrijven voor geschenkkaarthouder, trapkaart, notitieblok mapje, geschenkverpakking met mini-kaartjes en mini-album.

Kerstproject Merry Little Christmas € 4,50 – Projectbeschrijvingen voor 5 kaarten, waarvan 1 een geschenkkaarthouder, en een kadoverpakking voor de kaarten

Houd deze site in de gaten, want er worden dikwijls nieuwe online workshops aan het aanbod toegevoegd!

Bestellen?

Wil je ook aan de slag met de Online Workshop van Mrs. Brightside? Klik dan op de onderstaande knop!

Alvast hartelijk dank voor je bestelling en mocht je vragen hebben naar aanleiding van de projectbeschrijvingen, dan hoor ik het graag.

Hartelijke groeten,