*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

Ultimate pink bloghop voor oktober borstkankermaand

Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als de borstkankermaand.  Een maand waarin vooral Pink Ribbon mensen oproept geld te doneren voor borstkankeronderzoek. Ik realiseer mij dat het voor (ex-)borstkankerpatiënten niet altijd prettig is om in die maand steeds geconfronteerd te worden met borstkanker. Toch blijkt dat er juist in die maand veel extra donaties binnenkomen voor wetenschappelijk onderzoek en dat is zeer welkom.

Omdat ik graag aandacht besteed aan dit mooie doel, en zelf natuurlijk ook al gedoneerd heb, doe ik mee aan de Ultimate Pink Bloghop want weet je dat 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker krijgt? Een heftig gegeven. Vooral ook omdat we allemaal wel 7 vrouwen om ons heen kennen.  Wil jij ook doneren? Klik dan op de afbeelding hieronder of klik hier voor meer informatie.

Lilypad Lake Narrow Notecard Set

Afgelopen week zijn mijn lief en ik naar de Graanbuurt in Giessenburg geweest, echt een aanrader trouwens, en hebben we op weg daar naar toe ontzettend veel reigers gezien. Zo ontzettend veel en zo ontzettend mooi…. Ik kreeg meteen inspiratie om met de prachtige Lilypad Lake bundel aan de slag te gaan. De afbeeldingen en ook de teksten passen wat mij betreft heel goed bij het thema van deze bloghop.In deze leuke verpakking zitten 3 Narrow Notecards met envelopjes. De verpakking is een stuk Whisper White cardstock, embossed met de Corrugated Embossing Folder, dat ik om de narrow notecards heb gevouwen. Ik heb het hoesje aangekleed met een Flirty Flamingo Colored Doily, Powder Pink Shimmer Ribbon en Melon Mambo Glitter Enamel Dots.

Het tekstje komt uit de Candy Cane Season stempelset en is gestempeld op een Circle Tab welke aan het lint bevestigd is met een Galvanised Clip. En dit zit er in…

Project Details

  • 3 Whisper White Narrow Notecards
  • Cardstock mat (afmeting: 2 3/8″ x 4 3/8″): 1 x Powder Pink, 1 x Flirty Flamingo en 1 x Melon Mambo
  • Shimmery cardstock mat (afmeting: 2 1/4″ x 4 1/4″) met watercolor achtergrond in zelfde kleur als de matten. Lakeside Thinlits zijn gebruikt om het riet en de golven te stansen.
  • Shimmery cardstock voor stempelafbeeldingen. Afbeeldingen gestempeld met Smoky Slate,  ingekleurd in dezelfde kleur als de achtergrond én met Champagne Mist Shimmer Paint. Daarna zijn de afbeeldingen gestanst met de Lakeside Thinlits.
  • Basic Black cardstock voor teksten, heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder en uitgeknipt met mijn trouwe Paper Snips.

Hier zijn de kaartjes nogmaals per stuk te zien.

Nog heel veel meer inspiratie…

Ik hoop dat mijn roze Lilypad Lake creatie je bevalt. Het is nu tijd om door te hoppen om inspiratie op te doen bij de overige deelnemers aan deze Ultimate Pink Ribbon bloghop. Er doen meer dan 2 dozijn Internationale Stampin’ Up! demonstrators mee, dus ik zou zeggen: “Ga er lekker voor zitten!”

Om naar het volgende blog te gaan, klik je gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk).


Lieve groeten en een fijne dag nog,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, mijn team en mijn Creatieve Kits!

                     

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Colored Doilies

€ 5,50

Circle Tab Punch

€ 22,00

Aqua Painters

€ 21,00

Versamark Pad

€ 11,00

Big Shot

€ 120,00