Verpakkingen – Creatieve Harten Bloghop

*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de creatieve harten bloghop: verpakkingen!

Wat vliegt de tijd… Het is al weer november en nog maar een maandje en de feestdagen arriveren. Van Sinterklaas tot kerst genoeg redenen om kadootjes te geven en te ontvangen. De Creatieve Harten Bloghop staat daarom deze maand in het teken van verpakkingen!

Stampin’ Up! geeft ons zoveel mogelijkheden om met hun producten prachtige verpakkingen te maken en/of aan te kleden. Van de verschillende stanssets om doosjes met te maken (klik hier voor een voorbeeld) en de super handige punchboards (klik hier voor een voorbeeld met het envelope punchboard) tot de prachtige kant-en-klaar verpakkingen die in de catalogi staan. Met deze laatste variant ben ik aan de slag gegaan voor deze Verpakkingen bloghop.

Kadoverpakkingen

In december sta ik op twee kerstmarkten. Op 7 en 8 december ben ik te vinden in Bruinisse en op 15 december in Zonnemaire. Een van de dingen die ik graag aanbied zijn kant-en-klare verpakkingen waar een klant alleen het kadootje nog in moet stoppen.

De verpakkingen hiernaast zijn een voorbeeld hiervan. Voor de drie verpakkingen die ik heb gemaakt heb ik het rustieke en warme Festive Farmhouse designer series papier gecombineerd met de prachtige stansen van de Detailed Deer Thinlits.

Mini gable box

De mini gable box is een prachtige basis voor een leuke verpakking (kijk ook maar hier en hier). In dit geval heb ik een reep designer series papier (2″ x 12″) rondom het doosje gewikkeld. Er op zit een mat, embossed met de Corrugated Embossing Folder, van Basic Black cardstock en daarop vinden we twee schattige hertjes. De tekst is afkomstig uit de Nederlandse stempelset ‘Binnen is het warm’.

Baker’s Box

In de Herfst/Wintercatalogus vind je de Baker’s Box, ook wel Donut Box genoemd, en deze heeft een mooi doorzichtig venster om het eten te tonen wat er in zit. Omdat ik deze verpakking ook voor andere doeleinden wil laten gebruiken, heb ik het venster ‘verduisterd’ met een stuk Festive Farmhouse designer series papier. Ook hier heb ik het Basic Black cardstock, embossed met de Corrugated Embossing Folder, terug laten komen. Evenals het Black Shimmer Ribbon en een prachtig gouden hert.

Mini pizzabox

Ook het kleine pizzadoosje uit de jaarcatalogus heeft een metamorfose ondergaan. Op het dekseltje zit een embossed matje en daarop een feestelijke rozet en het prachtige springende hert.

meer inspiratie

Dit was mijn trio van verpakkingen en het is nu tijd om gezellig door te hoppen om meer inspirationele verpakkingen te zien! Je kunt gewoon op de naam onder die van mij (Ik ben Danielle Bennenk) klikken om naar het volgende blog te gaan.

Veel plezier gewenst!

Lieve groeten,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, de exclusieve Snowflake Showcase producten en mijn team!

  

 

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Baker's Boxes

€ 8,50

Starburst Punch

€ 22,00

Big Shot

€ 120,00

5 gedachten over “Verpakkingen – Creatieve Harten Bloghop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.