Sneak Peek: Vrolijke Viooltjes

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Sneak Peek van de nieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus die 4 mei van start gaat! Ik maakte gebruik van de toffe Vrolijke Viooltjes Stempelset, de gave Tailor Made Tags Dies en het prachtige Pansy Petals Designer Series Paper.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Vrolijke Viooltjes Projecten

Voor deze Stamping Sunday Sneak Peek maakte ik drie verschillende kaarten. Twee reguliere kaarten en een slim line kaart. Bij allen gebruikte ik Basic White Thick Cardstock als de basis in combinatie met het Pansy Petals Designer Series Papier. Dit prachtige papier heeft namelijk leuke bloemen en blaadjes om uit te knippen én te stansen met de bijpassende Pansy Dies.

Vrolijke Viooltjes Bedankt kaart

Op de Basic White Cardstock kaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) zit een Square Vellum Doily. Hierover heen heb ik een label van Soft Succulent Cardstock geplakt welke ik heb gestanst met de Tasteful Labels Dies.

Vervolgens heb ik verschillende bloemen uit het Pansy Petals Designpapier geknipt en gestanst en deze in een soort van bloemenarrangement op het label geplakt. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse stempelset Vrolijke Viooltjes en is gestempeld met Blackberry Bliss Classic Stampin’ Inkt. Daarna is de tekst uit gestanst met de Tasteful Labels Dies. Een aantal Evening Evergreen 2021-2023 In Color Jewels maken het kaartje af.

Vrolijke Viooltjes met de Tailor Made Tags Dies

Bij deze twee projecten heb ik gebruik gemaakt van een van mijn pre-order favorieten: De Tailor Made Tags Dies. Ik maakte er twee kaarten mee.

De Basic White Thick Cardstock basiskaart (10,5 x 21 cm, gerild op 10,5 cm) heeft een tag van Pansy Petals Designpapier met een Linen Thread strik en Fresh Freesia Cardstock cirkeltje. Hierop heb ik een aantal bloemen en blaadjes geplakt die ik geknipt en gestanst heb uit het designpapier. De tekst is wederom gestempeld met Blackberry Bliss Classic Stampin’ Inkt.

De slimline Basic White Thick kaart is 15 x 15 cm en gerild op 7,5 cm. Hierop zit een kleiner formaat tag, waar wederom een bloemetje op zit. Het prachtige Soft Succulent Open Weave Ribbon vormt een lusje door de tag.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Sneak Peek Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding om naar de laatste kans artikelen van Stampin’ Up! te gaan. OP = OP, dus sla snel je slag!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.