International Smart Stampin’ Instahop: Sale-A-Bration

Vandaag hop ik met het International Smart Stampin’ Designteam op Instagram. Het thema van deze Instahop is: Sale-A-Bration. Alle projecten worden dus gemaakt met een product uit de 2024 Sale-A-Bration Folder. Mijn project heb ik gemaakt met de leuke Wensen uit het hart Stempelset, het Softly Stippled Designpapier én de Hexagon Punch uit de Mini Catalogus. De eerste twee producten zijn gratis uit te kiezen bij een besteding van €60 of meer in de maanden januari en februari ’24. Of je besteed €120 en je kunt beide uitzoeken 🙂

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Sjieke Hexagon Wensen uit het hart Kaart

Het is niet een kleur die iedereen mooi vindt, maar ik ben gek van de In Color Wild Wheat. Daarom heb ik uit het Softly Stippled Designpapier voornamelijk dessins gekozen met Wild Wheat erin. Voor een sjieke uitstraling heb ik gekozen om Wild Wheat te combineren met de kleur Gray Granite en wat goud embossing.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (21 x 14,5 cm) is van Wild Wheat Cardstock. Hierop zit een Gray Granite Cardstock mat (10 x 14 cm) en hierop heb ik diverse hexagon vormen geplakt welke ik met de Hexagon Punch uit het Softly Stippled Designpapier heb geponst. 

De hexagon in het centrum van de kaart is van Gray Granite Cardstock en hierop heb ik de tekst uit de Wensen uit het hart Stempelset gestempeld met Versamark. Daarna heb ik de tekst en de gestippelde rand – uit de Heartfelt Hexagons Stempelset – beide embossed met Goud Embossing Poeder.

Onder de hexagon met de tekst heb ik een lus van het Wild Wheat Ribbon geplakt en een drietal Wild Wheat accenten maken dit kaartje af.

Meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram account: @mrsbgoesstamping In de tekst bij mijn projectfoto vind je de Instagram handles van de overige designteamleden. Klik op de naam na die van mij en bekijk het volgende project smile

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.