Instahop: Sale-A-Bration

Iedere 10e dag van de maand hopt het Internationale Instahop Designteam op Instagram. Het thema van de Instahop van deze maand is: Sale-A-Bration. Alle projecten worden dus gemaakt met een product uit de 2024 Sale-A-Bration Folder. Mijn project heb ik gemaakt met de leuke Watercolor Melon Stempelset. Deze stempelset is gratis uit te kiezen bij een besteding van €60 of meer in de maanden januari en februari ’24.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Fris & Fruitig Watercolor Melon Kaartje

Watermeloen is een van mijn favoriete zomersnacks, maar in deze koude tijd heb ik er minder behoefte aan. Daarom is het extra leuk dat ik nu wel met deze stempelset aan de slag kan! Het doet mij denken aan warme zomerse dagen…

De Watercolor Melon Stempelset bestaat alleen uit afbeeldingen. Met de afbeeldingen kun je een hele watermeloen stempelen, maar ook losse stukken en zelfs losse pitten. Een leuk feitje is dat de watermeloen en een van de stukken watermeloen precies passen in de Modern Ovaal-Pons. Dat is dus echt super handig!

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (21 x 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zit een mat (9 x 9 cm) en hierom heen heb ik een strik gemaakt met het Sweet Sorbet Lint met boord van de Bee Mine Productselectie.

Vervolgens heb ik met de Watercolor Melon Stempelset een watermeloen en twee stukken watermeloen gestempeld. Hiervoor gebruikte ik Tuxedo Memento Black, Garden Green en Sweet Sorbet Classic Stampin’ Inkt. De Modern Ovaal-Pons gebruikte ik om de afbeeldingen uit te ponsen.

De tekst komt uit de Ice Cream Swirl Stempelset en is, al zeg ik het zelf, zeer toepasselijk. Een aantal zwarte accenten maken het kaartje af.

Meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram account: @mrsbgoesstamping In de tekst bij mijn projectfoto vind je de Instagram handles van de overige designteamleden. Klik op de naam na die van mij en bekijk het volgende project smile

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.