Thema: Friendship met Wild Cats

Het thema is deze maand Friendship, ofwel projecten met een vriendschaps thema. Ik ben aan de slag gegaan met een prachtig productpakket uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus: Wild Cats! Met de Wild Cats stempelset kun je wild aantrekkelijke papiercreaties maken 🙂 Deze set bevat afbeeldingen van wilde katten en gebladerte uit de jungle om poesmooie kaarten en andere projecten mee te maken! 

En de tekst ‘You are fierce’ vond ik perfect passen bij het Friendship thema, want het is een prachtige kracht gevende tekst die zeer passend is voor een kaart aan een vriendin die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Clean Wild Cats kaart

Zoals gezegd heb ik als uitgangspunt voor dit project het Wild Cats productpakket gebruikt. Deze bestaat uit de Wild Cats stempelset met de bijpassende Prachtig Katachtig Dies. Met deze stansmallen kun je niet alleen de stempelafbeeldingen stansen, maar ook los jungle gebladerte.

Op mijn basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) van Basic White Thick Cardstock zit een mat (10 x 14 cm) van Soft Sea Foam Cardstock bevestigd met Stampin’ Dimensionals. Hierop zit een Basic White Cardstock mat (9,7 x 13,7 cm) Deze mat heb ik embossed met de Animal Print Embossing Folder wat het cardstock een prachtig luipaardmotief geeft.

De tekst heb ik met Basic Gray Classic Stampin’ inkt op Smoky Slate Cardstock gestempeld. Vervolgens heb ik de tekst gestanst met mijn favoriete Tasteful Labels Dies en daarna met Multipurpose Liquid Glue op de kaart geplakt.

Op wat restjes Basic White Cardstock heb ik de bladeren gestempeld met Soft Sea Foam Classic Stampin’ Inkt en de tijger met Smoky Slate Classic Stampin’ Inkt. De tijger afbeelding is eenmaal afgestempeld en de strepen zijn gestempeld op volle sterkte. De bladeren en de tijger zijn gestanst met de Prachtig Katachtig stansen.

De bladeren zijn deels over het tekstlabel geplakt en daartussen zit de tijger die met Stampin’ Dimensionals aan de kaart is toegevoegd.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn project geïnspireerd heb. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.