Thema: You’ve been framed

Hallo, vandaag hop ik weer met het Stamping Sunday Design Team. We hoppen iedere 3e zondag van de maand rondom een specifiek thema. Deze maand hoppen we met het thema: You’ve been framed. Dus projecten met een frame of kader.

Het Designteam is natuurlijk aan de slag gegaan met hun favoriete product(en) van Stampin’ Up! om projecten te creëren waarin het thema You’ve Been Framed terugkomt. Ik ben erg benieuwd naar de creaties van de andere design teamleden. :). Ik ben zelf aan de slag te gaan met de grappige Silly Goose Stempelset uit de Jaarcatalogus.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop in de zijbalk om deze te plaatsen.

You’ve Been Framed Fun Fold

Voor dit thema heb ik een leuk fun fold kaartje gemaakt met een basis van Basic White thick Cardstock (10,5 x 21 cm). Hierin zit een Basic White Cardstock mini kaartje (7,5 x 15 cm) verstopt en dat is zichtbaar door het frame dat ik gestanst heb met de Stylish Shapes Dies uit de voorzijde van de kaart en om het frame nog meer naar voren te laten komen heb ik hier het Inked Botanicals Designpapier voor gebruikt.

Wanneer je door het frame kijkt zie je het schattige gansje dat ik gekleurd heb met Stampin’ Blends (zie de gebruikte materialen voor de kleuren) en daarna heb uitgeknipt. De achtergrond heb ik geblend met mijn Blending Brush en Lost Lagoon Classic Stampin’ Inkt.

Wanneer je de kaart openslaat zie je het mini kaartje dat op een mat (8 x 8 cm) van het Inked Botanicals Designpapier ook zie je het gansje in nog meer detail.

Aan de binnenzijde van het minikaartje heb ik nog een kleine tekst gestempeld.

Meer You’ve Been Framed inspiratie

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het You’ve Been Framed thema gemaakt. Door op de tekst ‘Next Blog’ te klikken ga je naar het volgende blog. Daaronder zie je ook de gehele blog line-up, dus een hele lading inspiratie op deze mooie zondag.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Ideal, PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.