Gezellig creatief aan de slag met vrienden!

Als je het leuk vindt om samen met een aantal vriendinnen, familieleden, collega’s en/of teamgenoten creatief aan de slag te gaan, dan is een Stampin’ Up! stempelfeestje misschien iets voor jou.

Je nodigt, als gastvrouw (hostess), een groepje van minimaal 4 personen uit bij je thuis voor een gezellig en creatief samenzijn. Jij zorgt voor de ruimte en de versnaperingen. Ik zorg voor de rest.

Er zijn meerder opties:

Een Stampin’ Up! Make & Take party

Een make & take is een kaartje of klein projectje, denk aan bijv. een kadoverpakking, dat jij en je gasten gaan maken. Jullie maken dan kennis met de diverse producten die Stampin’ Up! te bieden heeft. In overleg bepalen we welke make & take gemaakt gaat worden tijdens jouw party. Hierbij kan rekening worden gehouden met het seizoen of de gelegenheid van het Stampin’ Up! feestje.

Voor een Make & Take party vraag ik, vooraf, een bijdrage van € 2,50 p.p. Iedereen die n.a.v. de Make & Take party een bestelling bij mij plaatst vanaf € 35,00 (excl. verzendkosten) krijgt een korting van € 2,50 op de door haar betaalde bijdrage.

Een Make & Take party duurt ongeveer 2 uur.

Hieronder zie je diverse voorbeelden van Make & Take projecten:

Een Stampin’ Up! Project party

Bij een Stampin’ Up! Project party gaan we een groter project maken dan de make & take. Denk hierbij aan een set kaarten, een mini album, diverse kadoverpakkingen, etc. Mogelijkheden te over.

Het project voor deze workshop wordt in overleg met jou, de gastvrouw (hostess), gekozen. Hierbij houden we rekening met de beschikbare tijd en budget.

Afhankelijk van het gekozen project wordt de vergoeding bepaald. Deze vergoeding is gebaseerd op het materiaal dat gebruikt gaat worden.

De tijdsduur is afhankelijk van het gekozen project, maar gemiddeld niet langer dan een dagdeel (3 uur).

Voordelen van het ‘gastvrouw’ zijn

Als gastvrouw (hostess) van een Stampin’ Up! party kun je voor een extra bedrag boven op je bestelling producten uit de catalogus uitzoeken, de zogenaamde Stampin’ Rewards.

Tijdens de Sale-A-Bration is dat voordeel nog groter dan normaal! Zie de afbeelding hieronder.

Interesse?

Als je na het lezen van de bovenstaande informatie zin hebt om zelf een stempelfeestje te organiseren, stuur mij dan een mailtje: danielle@mrsbrightside.nl.

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan.

Hartelijke groeten,