Feel Good Stampin’ thema: Zon, Zee, Strand

Deze maand staat het thema Zon, Zee, Strand centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project waarin dit thema verwerkt is. Ik ging aan de slag met de Whale Done Stempelset en misschien niet zo voor de hand liggend de Artistically Inked Stempelset, beide kun je terugvinden in de Stampin’ Up! jaarcatalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Zon, Zee, Strand Verjaardagskaart

Voor mijn Zon, Zee, Strand project heb ik mezelf met name gefocust op het woord ‘Zee’ door het gebruik van de Whale Done Stempelset, die leuke kwal moest ik gewoon een keer op een kaart gebruiken. En kom je ook niet liever een kwal op een kaart tegen in plaats van een kwal in het water?

Om het water vorm te geven heb ik gebruik gemaakt van de ‘Watercolor Vlek’ stempel uit de Artistically Inked stempelset. Die is echt zo prachtig <3

Ik gebruikte een fris kleurenpalet van Bermuda Bay in combinatie met Fresh Freesia, Polished Pink en Misty Moonlight. Met Bermuda Bay Classic Stampin’ Inkt stempelde ik het water, voor de visjes gebruikte ik Polished Pink Classic Stampin’ Ink, voor de kwal de frisse Fresh Freesia Classic Stampin’ Inkt en Misty Moonlight voor de waterplantjes en het koraal.

De tekst is heat-embossed op Misty Moonlight Cardstock. Met de gestempelde afbeeldingen maakte ik een kleine collage en een drietal Opal Rounds maken het geheel af.

Gratis Video Tutorial: Zon, Zee, Strand verjaardagskaart

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video, de gebruikte materialen en de afmetingen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van dit project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Bekijk hier de bestelvoordelen van Mrs. Brightside!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.