Workshops

Dutch only!

Mrs. Brightside organiseert diverse workshops in en rondom Bergen op Zoom. De focus van de workshops is creatief met papier, handwerken, gezelligheid en/of creatief bezig zijn. Buiten deze workshops organiseert Mrs. Brightside ook Stampin’ Up! parties bij mensen thuis. Klik hier voor meer informatie hierover.

Hieronder vind je informatie over de diverse workshops die op dit moment georganiseerd worden.

Stampin’ Up! workshops door Mrs. Brightside

Ik organiseer op dit moment regelmatig workshops bij mij thuis in de wijk Meilust te Bergen op Zoom.

Spotlight workshop

Tijdens de ‘Spotlight’ workshop staat één specifiek product van Stampin’ Up! of een bepaalde techniek centraal. Dit kan een stempelset zijn, maar ook dus ook een bepaalde techniek of materiaal, zoals bijvoorbeeld de aqua painters, een stansset of punchboard. Je maakt vervolgens twee of drie verschillende projecten met dit ene product of techniek.

In de prijs van de workshop kan het Spotlight product worden inbegrepen, je gaat dan aan het eind van de workshop naar huis met je gemaakte projecten, het Spotlight product en nog eens twee bonus projectbeschrijvingen (excl. materialen) waarmee je thuis aan de slag kunt. De workshop is ook zonder aanschaf van het Spotlight product te volgen, tenzij anders vermeld. De Spotlight workshops vinden over het algemeen plaats in de avonduren. Kijk hier voor de precieze tijden en data.

De gemiddelde tijdsduur van deze workshop ligt tussen de 2 en 3 uur. Ik verzorg de materialen, locatie en de versnaperingen. Natuurlijk, is het ook mogelijk om tijdens zo’n workshop een kijkje te nemen in de Stampin’ Up! catalogi.

Kaarten & Cocktails

De ‘Kaarten & Cocktails’ workshop wordt over het algemeen iedere 3e woensdagavond van de maand georganiseerd. Tijdens deze workshop maak je onder het genot van een lekker drankje (ook alcoholvrij verkrijgbaar!) en hapje een aantal projecten van papier, dit kunnen kaarten zijn, maar ook doosjes en andere zaken. Voor deze workshop zal gebruikt worden gemaakt van de producten van Stampin’ Up!. Deze workshop vindt plaats bij mij thuis in de wijk Meilust te Bergen op Zoom

De gemiddelde tijdsduur van deze party ligt tussen de 2,5 en 3 uur. De prijs voor deelname is afhankelijk van het project dat we uitvoeren, maar ligt gemiddeld rond de 15 Euro p.p.. De prijs is dan inclusief benodigde materialen, een hapje en een drankje.

Pinnen & Maken

Deze workshop draait om het maken van ‘pins’ van het Mrs. Brightside Pinterest bord. Er wordt een pin gemaakt en tevens wordt er genoten van een ‘gepinspireerd’ hapje en ‘gepinspireerd’ drankje. De ‘Pinnen & Maken’ workshop wordt eenmaal per kwartaal op een externe locatie georganiseerd. Kosten liggen rond de 20 Euro p.p. dit is inclusief alle benodigde materialen, kopje koffie/thee, een hapje en een drankje. Overige dranken zijn exclusief.

workshops op maat

Zou je het leuk vinden om één van deze workshops bij jou thuis te laten plaatsvinden? Om samen met een groep vriendinnen en/of vrienden, familie, teamleden en/of collega’s lekker creatief aan de slag te gaan? Neem dan gewoon contact met me op via email: danielle@mrsbrightside.nl

AGENDA

Het volledige aanbod van workshops kun je vinden in mijn agenda, klik hier!

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan en hoop je dan ook een keer te mogen begroeten bij één van mijn workshops.

Hartelijke groeten,

handtekening

P.S. Ga je liever thuis in je eentje creatief aan de slag? Kijk dan eens naar Mrs. Brightside’s Creatieve Kits! Klik hier voor meer informatie.