Welkom

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en de 2020-2022 In Colors van Stampin’ Up! staan centraal. Soms moet ik een beetje wennen aan de In Colors maar deze keer was ik op slag verliefd. Hele gave kleuren, die ook nog eens perfect bij elkaar passen. Vandaar dat ik bij mijn projecten alle vijf de kleuren – Magenta Madness, Bumble Bee, Just Jade, Misty Moonlight en Cinnamon Cider – gebruikt heb.

Voor mijn bloghop projecten heb ik de Birds & Branches bundel gebruikt en het 2020-2022 In Color Cardstock Assortiment. Verder vind je onderaan dit bericht de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

2020-2022 In Colors Color Block Kaart

Bij deze kaart heb ik de Color Block techniek gebruikt. Als basis heb ik een Whisper White Thick Cardstock basiskaart (10,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) gebruikt. Hierop heb ik 5 stroken ( 2 x 10 cm) In Colors Cardstock geplakt. Op deze color block achtergrond heb ik het takje en blaadjes van de Birds & Branches stempelset gestempeld met Versamark inkt. Deze kleurloze inkt creëert een soort van watermerk op de achtergrond.

Over de color block achtergrond heb ik een stuk Whisper White Cardstock (9 x 9cm) geplakt waar ik een krans uit heb gestanst met de Birds & More Dies. De tekst is gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt en de Blossoms In Bloom stempelset. Op de gestanste krans heb ik 2020-2022 In Color Enamel Dots geplakt.

2020-2022 In Colors Birds & More Kaart

Bij mijn tweede project heb ik bijna niet gestempeld, maar wel weer alle vijf kleuren In Colors Cardstock gecombineerd. De basiskaart (14,5 x 21 cm, lange kant gerild op 10,5 cm) is van Cinnamon Cider Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 14 cm) in dezelfde kleur. Deze is embossed met de Woodland Embossing Folder. Hierop heb ik een Whisper White Cardstock label geplakt gestanst met de Tasteful Labels Dies.

Op het label heb ik een lieflijke scène gecreëerd met de gave Birds & More dies. Hier komen de overige 4 In Colors kleuren terug: Magenta Madness hartje, Just Jade tak en twee vogeltjes in Bumble Bee en Misty Moonlight.

De gave tekst komt uit de Boho Indigo Product Medley en is gestempeld met Magenta Madness Classic Stampin’ Inkt.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben sneak peek projecten gemaakt met een of meerdere van de Stampin’ Up! 2020-2022 In Colors. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de afbeelding om alles te lezen over deze startpakketactie!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00