IN THE SPOTLIGHT: SPECIALTY PAPER

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en de Specialty Papers uit de Januari-Juni Mini Catalogus van Stampin’ Up! staan in the spotlight. Ik ging aan de slag met het Dandy Laser-Cut Paper van de Dandy Garden Suite. Ik had dit papier al even in mijn bezit, maar ben er nu dan eindelijk mee aan de slag gegaan 🙂

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

DANDY LASER-CUT PAPER NOTECARDS

Ik gebruikte het Dandy Laser-Cut Paper voor een setje van 3 Basic White Notecards, waarbij ik ben uitgegaan van een beginnende, casual en gevorderde stempelaar. Dit betekent dat de kaarten iedere keer een stapje uitgebreider zijn uitgewerkt. Hieronder worden ze nogmaals een voor een getoond.

Als uitgangspunt gebruikte ik niet alleen het Dandy Laser-Cut Paper, maar ook de onderstaande kleurencombinatie. Ik vind het een geweldig palet, al zeg ik het zelf. Ik gebruikte deze kleuren al eerder bij deze projecten en vond ze perfect passen bij de kaarten die ik deze keer wilde maken.

Stampin' Up! Kleur Inspiratie

www.mrsbrightside.nl

DANDY LASER-CUT BEGINNER NOTECARD

Met de Blending Brushes en mijn Soft Sea Foam, Coastal Cabana en Pretty Peacock Classic Stampin’ Pads maakte ik een achtergrondje op een Basic White Notecard. De tekst stempelde ik met Pretty Peacock inkt en vervolgens voegde ik een Dragonfly uit het Dandy Laser-Cut Paper toe aan de kaart. Om het Petal Pink tintje toe te voegen heb ik een Champagne Rhinestone gebruikt.

DANDY LASER-CUT COLOR BLOCK NOTECARD

Op een van de die-cuts uit het Dandy Laser-Cut Paper plakte ik stroken van Petal Pink, Soft Sea Foam, Coastal Cabana en Pretty Peacock Cardstock. Vervolgens voegde ik ook nog twee andere die-cuts van het papier toe, een aantal Champagne Rhinestones en een white heat embossed tekst op Pretty Peacock Cardstock.

DANDY LASER-CUT NOTECARD

Bij de laatste notecard heb ik een achtergrond gesponst met Blending Brushes en dezelfde kleuren als bij notecard 1, alleen nu heb ik de kleuren in horizontale ‘strepen’ aangebracht.

Over de achtergrond heb ik die prachtige laser-cut paper laag met de libelles geplakt. Vervolgens komen de kleuren nogmaals terug in de tekstlabels gestanst met de Tasteful Labels Dies en het Coastal Cabana Lint uit het Playing With Patterns Ribbon Combo Pack. Ook dit keer voegen de Champagne Rhinestones weer wat bling toe aan de kaart.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met Specialty Paper gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.