Global Monthly Video Hop: Fun Fold

Vanaf deze maand doe ik maandelijks mee aan een internationale video hop met Stampin’ Up! demonstratrices vanuit de hele wereld. Er is een specifiek thema per maand en rondom dit thema maken we een video tutorial van een project. Natuurlijk maken we gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze keer koos ik voor de spiksplinternieuwe Abstract Beauty Productselectie uit de nieuwe Jan – Jun Mini Catalogus die gisteren van start is gegaan.

Abstract Beauty Arrow Kaart

Ik maakte voor het thema een zogenaamde Arrow Kaart met het Abstract Beauty Specialty Designpapier. Om de flap te versieren heb ik de Hello Beautiful Stempelset gebruikt en het gave Abstract Beauty Ephemera Pack.

Dicht gevouwen ziet de kaart er zo uit. Een gave pijlpunt en een hoofdrol voor het Abstract Beauty Designpapier. Die kleuren en motieven zijn fantastisch, vind ik tenminste 😉

Wanneer je de kaart open slaat zie je dat ook de binnenzijde bestempeld is. Hiervoor gebruikte ik eveneens de Hello Beautiful Stempelset en de kleuren: Tuxedo Black Memento, Magenta Madness en Crushed Curry Classic Stampin’ Inkt.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, maakt ieder Design Teamlid een video tutorial. In de description box van de video vind je de linken naar de videos van de overige deelnemers.

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar mijn video tutorial te gaan. Ik wens je veel kijkplezier en inspiratie toe bij deze Global Video Hop!

Heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50