Thema: Headstart on the Holidays

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Headstart on the Holidays. Het Designteam is aan de slag gegaan met hun favoriete product(en) van Stampin’ Up! om alvast een aantal projecten voor de feestdagen te maken. Welke feestdag(en) dan ook. Ik heb gekozen voor de kerst en de ontzettend leuke All Bundled Up Stempelset.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Paypal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

All Bundled Up Duo

Ik besloot voor mijn kerstprojecten de leuke All Bundled Up Stempelset te gebruiken in combinatie met het mooie Sneeuwvlokken Speciaal Vellum. Met deze combinatie maakte ik twee bij elkaar passende projecten. Een kaart en een geschenklabel.

Eland Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm) is van Smoky Slate Cardstock. Hierop zit een mat (9,5 x 13,5 cm) van het mooie Sneeuwvlokken Speciaal Vellum.

De eland heb ik gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt en ingekleurd met Stampin’ Blends. Zie de graphic onderaan voor een lijst met alle gebruikte materialen en kleuren. De eland heb ik vervolgens op een Smoky Slate Cardstock cirkel geplakt met daaronder een banner van Sweet Sorbet Cardstock. Beide vormen zijn gestanst met de Frisse Figuren Stansen.

De tekst is gestempeld met Sweet Sorbet Classic Stampin’ Inkt op Basic White Cardstock. Een aantal Sweet Sorbet Kerstpailletten maken het kaartje af.

Wasbeer Geschenklabel

De basis van het label (6,5 x 15 cm) is van Smoky Slate Cardstock met een mat (6 x 14,5 cm) van het Sneeuwvlokken Speciaal Vellum. De hoekjes heb ik geponst met de Drie Toppers Pons. Het Metallic Sweet Sorbet Lint heb ik door het gaatje gehaald en vast gestrikt.

Net als bij de kaart heb ik de Frisse Figuren stansen gebruikt om een achtergrondje te maken voor de kleine wasbeer. Ook deze heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends en later uitgeknipt.

Ook hier is de tekst weer gestempeld met Sweet Sorbet Classic Inkt en maken een aantal Kerstpailletten het af.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Headstart On The Holidays Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.