*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Focus thema: Alles Voor Mannen

Hallo en welkom bij de Stempel, inkt & papier bloghop! Er gaan een aantal dingen veranderen vanaf de maand juni voor Stempel, Inkt & Papier. Ten eerste, hoppen we de aankomende maanden met een focus thema in plaats van een focus product. En het thema voor de maand juni is: Alles Voor Mannen.

Bij dit thema maakt het design team een selectie van masculine (=mannelijke) projecten met hun favoriete producten van Stampin’ Up! Bij mij staan deze maand de geweldige stempelset Geared Up Garage en de bijpassende Garage Gears dies centraal. Afgelopen maand ben ik hier ook al mee aan de slag gegaan – Klik hier – en nu dus weer.

Maar voordat ik je het project laat zien, kom ik aan bij de tweede verandering voor Stempel, Inkt & Papier. Janneke heeft helaas het Design Team verlaten om persoonlijke redenen. We gaan haar als persoon en natuurlijk ook haar creativiteit enorm missen. Ik ben zeer dankbaar voor alles wat zij voor ons initiatief heeft gedaan en ben blij dat zij het destijds heeft aangedurfd om bij dit creatieve initiatief in te stappen.

Alles Voor Mannen Vaderdag Geschenkverpakking

Alles Voor Mannen een ruim begrip. Hier kun je natuurlijk van alles voor maken, maar ik heb gekozen voor een geschenkverpakking. Het leek mij leuk om een een vaderdag geschenkverpakking te maken met daarin een klein kadootje voor de vader die gek is van auto’s 🙂

Ik heb doosje op maat gemaakt en zal aanstaande donderdag, bij de Feel Good Stampin’ Bloghop een variant van dit doosje delen met daarbij een stap-voor-stap video tutorial, dus dan kun je dit project thuis ook namaken.

Het doosje is gemaakt met Basic Gray, Basic Black en Smoky Slate Cardstock. Dat laatste heb ik embossed met de Brick & Mortar 3D Embossing Folder.

Het doosje wordt dichtgehouden door een strik van het Glittered Organdy Ribbon. Hierover heen heb ik diverse gestempelde afbeeldingen geplakt met Stampin’ Dimensionals. Deze afbeeldingen heb ik gestempeld op Whisper White Cardstock met Tuxedo Black Memento Inkt en ingekleurd met Stampin’ Blends. De Combo Packs Smoky Slate, Shaded Spruce en Pool Party.

Wat zit er in?

Natuurlijk wil je weten wat er in het doosje zit! Er in zit een kaartje en een geurverfrisser voor de auto. Zo eentje die je bijna bij ieder tankstation wel kunt krijgen.

Het kaartje heeft een basis van Basic Gray, Basic Black en Whisper White Cardstock. Ik heb er met Smoky Slate Classic Inkt en Tuxedo Black Memento inkt een achtergrondje op gestempeld. Hierop heb ik een oliekannetje geplakt, gekleurd met de Smoky Slate Combo Pack Stampin’ Blends, en een tekst gestempeld met Shaded Spruce Classic Inkt.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Alles Voor Mannen inspiratie

Door op de volgende knop te klikken ga je naar het volgende blog. Ik weet zeker dat je weer prachtige creaties tegenkomt bij de lieve Lotte en Sandra! Tevens vind je hieronder de complete linkenlijst.

Klik hier

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00