*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

BEAUTIFULLY BRAIDED FLORALS

Hallo! Welkom bij de Creating Kindness Blog & Video Hop. In de maand februari is ons thema: Florals. Ofwel bloemen/planten en ik ben aan de slag gegaan met de prachtige Beautifully Braided stempelset waar een Gingko plant centraal staat. We worden deze maand vergezeld door onze Gast Designer Sue Vine van Miss Pink Craft Spot.

BEAUTIFULLY BRAIDED CLEAN & SIMPLE KAART

Met deze mooie stempelset die buiten de prachtige Gingko afbeelding ook een aantal geweldige teksten heeft heb ik een Clean & Simple kaart gemaakt. Toch wel mijn favoriete stijl: Wit op Wit. Ik maak gewoon graag witte kaarten met een witte mat, saai? Misschien, maar met de afbeeldingen en tekst uit de Beautifully Braided stempelset heb je gewoon niet veel meer nodig. Nu, moet ik natuurlijk wel zeggen dat het Mango Melody kleuraccent wel van de kaart afspat 🙂

De Whisper White Thick cardstock basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) heeft een Whisper White cardstock mat (10 x 14 cm). Deze heb ik m.b.v. de Stamparatus bestempeld. De gestempelde afbeelding (Tuxedo Black Memento inkt) heb ik vervolgens deels ingekleurd met de Mango Melody Combo Pack Stampin’ Blends. Een heerlijk fris accent bij het zwart en wit.

De tekst heb ik gestempeld op een strook Mango Melody cardstock (2,5 x 10 cm) en met Stampin’ Dimensionals op de mat geplakt. Daarna heb ik nog wat Rhinestone Basic Jewels op de mat geplakt, deze heb ik wel eerst gekleurd met de Light (3 stuks) en de Dark (3 stuks) Basic Black Stampin’ Blends. Zo kun je heel eenvoudig je rhinestones een ander kleurtje geven.

VIDEO TUTORIAL BEAUTIFULLY BRAIDED

Wil je stap-voor-stap zien hoe ik deze kaart gemaakt heb? Klik dan snel op deze link of op de onderstaande afbeelding. Tevens vind je onderaan dit bericht een lijst met alle videos die gemaakt zijn voor deze bloghop, dus vergeet niet om daar ook een kijkje te nemen!

MEER FLORALS

Ook de overige Design Teamleden zijn aan de slag gegaan met het Florals thema en aan de sneak peeks te zien zijn het echt prachtige projecten! Dus hop snel door naar het blog van de geweldige Sara door op de onderstaande knop te klikken!

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

BLOGHOP DEELNEMERS

 1. Sue Vine – Guest Designer – Australia
 2. Lou Kitzelman – Australia
 3. Jenny Hall – USA
 4. Paula Dobson – New Zealand
 5. Tanya Boser – USA
 6. Sue Plote – America
 7. Jay Soriano – UK
 8. Marcy Denning – Canada
 9. Cheryll Miller – Australia
 10. Charlet Mallett – USA
 11. Danielle Bennenk – Netherlands
 12. Sara Levin – USA

VIDEO LIJST

1. Jenny Hall – https://youtu.be/pCajJU4hvKY
2. Jay Soriano – https://youtu.be/t3Am6fJU3Io
3. Danielle Bennenk – https://youtu.be/7Rz_Yt4QFGI

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00